fbpx

WOW! Nu har vi vårt bästa erbjudande någonsin för studenter och ungdomar, hela 50% rabatt på kurserna som startar i Mars!
Schema, tider och priser hittar du under “Boka” i menyn för respektive stad.

Vi vill gärna veta hur du hittade oss, så använd lämplig rabattkod för hur du hittade hit när du bokar in dig, så dras rabatten direkt:

  • Ungstudent50FB – via Facebook-annons
  • Ungstudent50insta – via Instagram-annons
  • Ungstudent50sm – via Sociala Medier, t.ex. en kompis, studions instagram m.m. (ej annons)
  • Ungstudent50Google – via Google/sökt själv
  • Ungstudent50kompis – via en vän som tipsat mig
  • Ungstudent50annat – på annat sätt

Gäller endast nybörjarkurser start Mars 2021. Gäller Ungdom 16-25 år & student med Mecenat eller liknande, du kommer behöva styrka underlag för din rabatt när du kommer till studion.

Har du andra ekonomiska svårigheter men passar inte in i gruppen ovan? Hör av dig till din studio och berätta vad du har råd att betala så försöker vi lösa det. Vi är en verksamhet och behöver gå runt, men vi vill inte att ekonomi ska vara ens enda hinder för att börja träna pole, så vi brukar försöka spara några platser på vissa kurser där vi ibland kan anpassa priset för de som verkligen behöver det.

Behöver du en ny aktivitet?
Vill du träffa fler vänner?
Saknar du något att se fram emot?

Kom till oss! Hos oss på FLOW tränar du roliga träningsformer som pole och luftakrobatik, säkert med kunniga instruktörer i en välkomnande miljö – hos oss är alla välkomna! I Mars startar en ny omgång med kurser på 10 veckor för nybörjare och på dessa kurser kommer visst fokus även att ligga på den sociala kontakten – självklart med säkert avstånd. Vi har lagt på några extra minuter på varje klass som dedikeras till presentationer av alla deltagare och gemensamma diskussioner. En möjlighet att inom våra små grupper knyta nya kontakter och vänskapsband. Kanske hittar man en ny vän att gå på extra träningstillfällen i studion tillsammans med, istället för en kväll på krogen?

Många av våra elever säger att studion är just nu deras tryggaste plats utanför hemmet. I våra lokaler rör det sig förhållandevis lite människor varje vecka, eftersom vi enbart har kursverksamhet och fasta besökare. Ingen drop-in och inget extra spring. Vi har gott om avstånd i lokalerna och minst 2 meter mellan våra stänger. Vi har gjort ett flertal åtgärder och anpassningar för att förhindra risk för smittspridning och t.ex. handtvätt, regelbunden rengöring och att sprita av våra stänger efter användning är t.ex. en väl inarbetad vana sedan långt innan Covid-19.