fbpx

Nästa kursomgång startar i Augusti och pågår i 16 veckor, hela vägen fram till jul!

Under v. 34 (19-25 Augusti) finns massor av kurser att välja på, allt från helt nybörjare till roliga temaklasser eller kompletterande stretch och styrka. Kika in på bokningssidan för din stad för att se vilka kurser som ligger uppe just nu!

Kommer det att finnas fler kurser?
Under hösten kommer det även att fyllas på med kompletterande och kortare kurser i mån av plats.

Delbetala dina kurser gratis!
Eftersom kurserna denna termin är längre än vi vanligtvis har kört innan så erbjuder vi gratis delbetalning, för alla kurser som startar i Augusti 2019 och som kostar 1000 kr eller mer, för kurser som kostar mindre än 1000 kr skickas 1 faktura på hela beloppet. 
(Baserat per kurs, inte totala värdet om du bokar flera kurser. Tyvärr kan inte vårt boknings- och ekonomisystem känna igen att samma deltagare har bokat flera kurser)
Första betalningen förfaller i samband med kursstart, fakturor skickas via mail efter att kurserna har startat, sedan +30 dagar per delbetalning, totalt 4 betalningar. 

Du behöver INTE meddela oss att du vill delbetala, alla kurser som inte redan har blivit betalade online när de startat kommer att faktureras med kostnadsfri delbetalning.

Drop-in / Enstaka klasser
Har du inte möjlighet att gå en hel kurs under hösten så finns även mölighet att droppa in och gå på enstaka klasser, “Drop-in” kallar vi alltså möjligheten att boka en klass i taget istället för att boka en hel kurs, men du måste alltid först boka in dig via bokningsystemet för att vara säker på att få plats, det går inte att bara dyka upp på studion. 
Be om ett stämpelkort i studion för drop-in klasserna och få din 4:e klass gratis!