Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Stockholm hösten 2024

18 jun, 2024 | Stockholm

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWPole! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 34 och sträcker sig över 16 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar torsdag 20:e juni kl. 12:00

Så märk denna dag i din kalender och var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du inte missa detta?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Vad är nytt på schemat?

Utöver vårt ordinarie kursutbud av pole steg 1-4 erbjuder vi en hel del annat spännande

InHeels Steg 1-3 👠

InHeels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på pole, flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Utmana din sensuella sida! I höst erbjuder vi inHeels basic 1 och 2 samt inHeels steg 3 vilket är första steget på vår intermediate nivå.

Spinny 🌪

Spinny utmärker sig genom sin användning av en roterande stång, vilket tillåter dig att skapa flytande och eleganta rörelser i luften.

Vi kommer erbjuda två olika nivåer av spinny så att du kan välja något som passar just dig

  • Spinny Basic – För att delta på denna kurs ska du ha avslutat minst två terminer av pole steg 2 eller en termin av steg 3. 
  • Spinny/Flexy – En spännande kurs som kombinerar spinny med flexytrick. För att delta på denna behöver du ha gått en termin på steg 3 och vara bekväm i hip hold

Styrka och Nyckeltrick Steg 1-2

Den perfekta kursen för dig som vill fokusera på våra viktigaste övningar från steg 1 och 2 samt bygga mer styrka innan du tar klivet vidare till steg 3.

Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på Stockholm@flowpole.se

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWStockholm! 💜

Alla nyheter