Nu börjar förvandlingen!
Under 2019 kommer Poledancestudio Dalarna att bli en del av FLOWFamiljen och konceptet FLOWPolefitness. I och med detta byter vi även namn till FLOWFalun & FLOWBorlänge – med samlingsnamnet FLOWDalarna. 

Vad innebär det här? 
FLOWPolefitness är Sveriges ledande verksamhet inom Pole, med studios i Stockholm, Karlstad, Linköping och Dalarna och stor härlig FLOWFamilj fylld med kunskap, inspiration och gemenskap. FLOW har ett väl utarbetat och genomtänkt koncept och upplägg gällande kurser, nivåer och utlärningsmetoder och dessa kommer under året att introduceras och användas även i Dalarna. 
Det kommer även finnas fler möjligheter till roliga workshops, bootcamps och utbildningar genom samarbeten mellan våra olika studios.

Övergången kommer att ske succesivt, vissa saker kommer kanske märkas av direkt, medans annat tar lite längre tid att förändra. Men en sak är säkert – Genom att samarbeta och hjälpas åt kommer vi kunna utvecklas och förbättras ännu mer!
Så ha gärna lite tålamod i uppstarten och kom gärna med nyfikna frågor eller användbar feedback så hjälps vi åt att skapa Sveriges härligaste FLOWFamilj 

Jenny Hallkvist, ägare och grundare av Poledancestudio Dalarna kommer vara kvar som ägare i Dalarna precis som tidigare, men med ett större nätverk fyllt med kompetens i ryggen. Det här är ett helt unikt och spännande steg för Pole i Sverige och förhoppningsvis en inledning på att bygga fler broar och samarbeten för att gemensamt gynna vår älskade träningsform och få den att utvecklas och växa!