Möhippa i Stockholm 💃

Dags att planera möhippa? 🤩

Hos FLOW i Stockholm kan ni välja mellan flera roliga möhippa-teman där ni får utmana er i sensualitet och kroppskontroll i ett flertal olika dansstilar och aktiviteter! Hos oss får ni en upplevelse fylld med musik, skratt och peppig stämning! 🥳

Välj mellan olika möhippe-teman!

Vi erbjuder flera olika teman i Stockholm för er som planerar en möhippa så att ni kan hitta ett tema som passar den blivande bruden perfekt! Utbudet av teman för möhippor varierar, men ni kan ofta väla mellan poledance, cirkus, burlesk, cheerleading, twerk eller chair dance! 💥

I vissa utav våra teman kan du även hyra kläder för en extra spexig upplevelse, detta tillval visas i vårt bokningssystem i de fall då det finns för det temat ni valt. 👗  Klicka på din plats längre ner på denna sida för att se vilka teman som går att boka nära dig.


Hur går våra möhippor till?

Våra möhippor börjar med en kort uppvärmning till peppig musik där alla deltagare smått börjar få känns på sin kroppskontroll och bli lite vara i kläderna. Därefter följer en genomgång på några roliga övningar eller danssteg som avslutas med en kortare koreografi eller kombination till musik. Och för de som vågar och vill avslutas aktiviteten med show där bruden med eller utan sina vänninor visar upp sina nya moves! 😉

Självklart ser vi även till att upplevelsen fångas på bild och film med eran kamera och/eller mobiltelefon! 📸

 

Vår studio i Stockholm

Studion ligger på Högbergsgatan 9 på Södermalm i Stockholm. Ca 3 minuters promenad från Stockholms Södra eller ca 7 minuters promenad från Medborgarplatsen och Mariatorget.

Ibland kan vi även lösa så att en av våra instruktörer reser ut till en destination ni önskar för en extra avgift. Mejla oss gärna vid särskilda förfrågningar eller önskemål innan ni bokar er möhippa. 

Vi ses på FLOW! 😄

 

BOKA

Bokningshjälp!

Vi tar tyvärr inte emot preliminärbokningar.
Så fort vi har bekräftat tillgänglig personal till er förfrågan mailas en bekräftelse på att din förfrågan blivit bekräftad, detta sker vanligtvis inom 48 timmar.

Pris: framgår på bokningssidan
Priset varierar beroende på tema och antal deltagare.

Se mer info och boka så här:
1. Tryck på boka och välj stad
2. Välj ”Tidsbokning” högst upp på bokningssidan.
3. Välj ”Gruppbokning - Möhippa, svensexa, födelsedag m.m.”
4. Välj temat du önskar!
5. Önska tid och fyll i dina uppgifter och slutför förfrågan.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

Vanligast är att dessa pass bokas för möhippor, därför används för enkelhet ordet “möhippa” på många ställen i informationen, men självklart går det precis lika bra att boka dessa klasser för andra syften, så som svensexa, födelsedag, kickoff - eller bara för att det är roligt! I din bokning kan du ange vad ni firar eller syftet med lektionen så kan vi anpassa upplägget om ni önskar!

Välkomna!