fbpx

Under sommaren var härliga Pernilla Wahlgren och teamet i Wahlgrens värld och hälsade på vår studio i Stockholm då de i ett av programmen skulle testa på olika träningsformer. Vi är väldigt glada och smickrade att de ville komma och träna lite hos oss!
Dock är det ju tyvärr inte alltid som det ser ut på TV och tyvärr hade teamet i princip bara avvarat ca. 20-30 min för inspelningen hos oss, vilket kanske inte är helt optimalt för att göra någon träningsform rättvisa. Pernilla säger bl.a. att stolpen är kall och så blir det förstås när man inte avvarar god tid för t.ex. uppvärmning, som även den pågick betydligt längre och seriöst än vad de klippt in i programmet!
Tjejerna var väldigt duktiga och klarade flera övningar superbra som de inte tog med alls. Men som sista övning fick de en liten utmaning och prova att sitta på stolpen vilken kan kännas lite första gången och det är ju precis enbart detta samt det negativa de tagit med, vilket jag tycker är otroligt tråkigt av produktionen.

Och nej, vi ljuger faktiskt inte, Ida som håller passet har tränat pole i 9 år och även om det kan låta dramatiskt när man gör ett så kallat “drop” som på filmen, gör det inte ont när kroppen blir van. Men! Visst finns det övningar som kräver lite tålamod och uthållighet som kanske inte passar den gnälligaste.

Är du lite tuffare än Pernilla? Ta med tjejgänget och boka in er på en gruppbokning hos oss, eller varför inte hoppa på en kurs?
Vi har några platser kvar på kurserna som startat denna vecka (v. 43) i våra studios, hör gärna av dig till din lokala studio om du är osäker. Annars börjar nästa kursomgång i Januari och schemat för dessa kurser kommer att släppas under November månad.

Tjejerna kämpade på bra och var supernöjda och glada efter sin lilla lektion. Så här lät det på Pernilla efter passet, då var hon betydligt mer positivt än vad de försöker vinkla i TV.