Enstaka klasser

Ett alternativ till dig som inte kan boka en hel kurs! 🙌

På bokningssidan kan du välja mellan “Kurser” och “Klasser”. Klasser innebär att du bokar enstaka tillfällen medan en kurs är ett paket bestående av flera klasser.

Drop-in är enstaka klasser som är del av en kurs. Workshops är enstaka klasser som inte är del av en kurs, t.ex. ett enskilt tillfälle med ett särskilt tema. 

⚠️  Du behöver alltid boka din plats i förväg via vår hemsida. Det går inte att ”droppa-in” oanmäld till studion. 

BOKA

Utbud – Enstaka klasser

Drop-in

Drop-in-klasser som är del av en kurs är främst till för dig som redan har gått en liknande kurs tidigare men kanske inte har möjlighet att delta en hel kursomgång. 😊

Detta alternativ rekommenderar vi inte på nybörjarnivå.

Workshops

En workshop kan variera i längd och är helt fristående från ordinarie kursutbudet, det kan t.ex. vara ett specifikt tema, en spännande koreografi eller kanske en gästinstruktör på besök. 🤹 

För workshops framgår det på bokningssidan om det krävs några särskilda förkunskaper eller om klassen är öppen för nybörjare.

Egen träning

Träna på egen hand utan instruktör.

Träningen sker helt på eget ansvar och personal håller EJ en lärarledd lektion. Glöm inte att värma upp ordentligt! 🏋️

Villkor Egen träning:

  • Du måste ha tränat på FLOW tidigare för att få boka och delta.
  • Du får enbart träna på övningar som du lärt dig av en instruktör på FLOW.
  • Vid första bokning av egen träning ska du skriva under ett avtal på plats i studion där du godkänner villkoren för att få delta på egen träning.
  • Publicera inga bilder eller videor där andra personer syns om du inte fått godkännande av dem. 

Dessa regler är till för er och vår säkerhet och integritet. Var vänlig och respektera dessa❣️

Här kan du läsa mer om upplägg och villkor gällande egen träning.

                            

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Klasser” högst upp i bokningssystemet.
3. Här listas alla enstaka Klasser och Egen Träningar som finns tillgängliga.
4. Boka den tid du vill träna.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

Erfarenhet

Nybörjare

Är du helt ny inom träningsformen?

Om du är helt ny och vill prova några enstaka klasser? Kontakta gärna oss via mejl så ser vi över vilken lösning som är bäst för just din situation i förhållande till var vi är i pågående kursomgång. På steg 1 så skiljer sig nivån mycket från de första kurstillfället tills det sista, vilket gör att det inte är optimalt att “droppa in” som helt ny på slutet av en pågående kurs. 

Här kan du läsa mer om dina träningsalternativ som helt ny! ☺️

Inte nybörjare

Har du erfarenhet från annan studio men har aldrig tränat på FLOW tidigare?

Om du vill boka högre steg eller nivåer på FLOW bör du kontakta oss innan du bokar. Detta då nivåer och övningar skiljer sig mellan olika studios. Denna regel är viktig för att våra instruktörer ska känna sig trygga i att du har den teknik som krävs för det steg du bokar och för att våra elevers skull då man hinner mer fler övningar på lektionen om alla har samma förkunskaper. Dessutom får ju du som elev ut mest av klassen när du tränar på rätt steg!  😊  Mejla din studio om du är helt ny på FLOW så hjälper vi dig hitta rätt. ✉️

Här kan du läsa mer om dina träningsalternativ på FLOW. 

Har du tränat på FLOW tidigare eller kanske besöker en annan FLOW-stad än din hemmastudio så går det jättebra att boka enstaka klasser på samma steg som du tidigare gått eller boka tidigare steg.

Tips!

Stämpelkort

För alla våra enstaka klasser gäller ett "digitalt" stämpelkort där du får var 4:e klass gratis!*

Stämpelkortet gäller på FLOWs drop-in klasser och workshops.** Du bokar din plats i förväg via hemsidan en klass i taget och betalar som vanligt. När du samlat tre stämplar/gått tre klasser så mailar du din studio med rubriken "Stämpelkort" och anger vilka 3 klasser du gått. FLOW lägger då in snittvärdet för dina 3 betalade klasser som värdecheck/kredit på ditt konto i Bookeo och beloppet dras automatiskt av nästa gång du skapar en bokning hos oss.

** Stämpelkortet gäller inte på vissa kurser eller lektioner med gästinstruktör eller kurser/workshops utöver FLOWs ordinarie utbud.