FLOWÖrebro

Närke och Örebros enda renodlade Pole-studion! Här kan du känna dig trygg, med lokal och stänger anpassade för professionell verksamhet och utbildade instruktörer.

Vår hemsida har precis uppdaterats, så inom kort kommer vi komplettera med ytterligare information, men kika gärna in på bokningssidan så länge för att se aktuella kurser!

Mailadress

Orebro@FLOWPolefitness.se

Telefonnummer

Besöksadress

FLOWÖrebro
Fredsgatan 17
703 62 Örebro

FLOWÖrebro

3 months ago

FLOWÖrebro

FLOWPolefitness
Utmana dina fördomar - för jo, du kan visst!!! Nästa kursstart i Januari, boka idag! http://www.flowpole.se/ Vi finns i Stockholm, Karlstad, Linköping och Örebro - Kom och lär känna oss och bli en del av FLOWFamiljen. Imponera på dig själv och klara något du aldrig trodde du skulle ens prova på. Tagga en kompis som borde utmana sina fördomar ;) Förutom Pole kan man gå kurs i Aerial (Luftakrobatik), stretch m.m. och även boka gruppbokningar med roliga teman som Cheerleading, burlesk eller kanske twerk? Ta med kompisarna, fotbollslaget eller jobbet på en rolig aktivitet, eller du, varför inte önska dig ett presentkort i julklapp?
... See MoreSee Less

4 months ago

FLOWÖrebro

Får vi be dig om lite hjälp? 🌸 Vi är så otroligt stolta att vår studio FLOWÖrebro och vår instruktör Frida Svensson har blivit nominerade till guldhjärtat! 💓 Men för att dom ska ta sig ända in i mål behöver vi er hjälp, rösta på dom för att ta hem priset. Vi kämpar för att fler ska upptäcka vår fantastiska sport, så det här är ett stort steg i rätt riktning. Det skulle vara snällt om du röstade på dom. Gilla och dela gärna detta inlägget för att sprida mer. ❤ Du har fram till 16 november att rösta, så nu kör vi! Eller hur? ⬇️ Nominera Frida här: https://sv.surveymonkey.com/r/guldhjartat-grupptraning Nominera Studion här: https://sv.surveymonkey.com/r/guldhjartat-gym ... See MoreSee Less

4 months ago

FLOWÖrebro

Ny vecka och ny kursomgång! Swipa för att se den dagen du har pass! 🎉
#FLOWÖrebro #Hösten2018
... See MoreSee Less

Ny vecka och ny kursomgång! Swipa för att se den dagen du har pass! 🎉 
#FLOWÖrebro #Hösten2018Image attachmentImage attachment

4 months ago

FLOWÖrebro

Vill du bli instruktör inom Pole? Se hit!Vill du bli Pole-instruktör? Nu släpper vi 2 helt fantastiska nyheter och möjligheter för dig som är nyfiken på hur det skulle vara att bli instruktör i den fantastiska träningsformen Pole! Eller kanske för dig som redan är instruktör men vill fördjupa din kunskap? 1. Instruktörsutbildning Stockholm 24-25 November 2. Kompisinstruktör - Ta med dina vänner till studion! Läs mer nedan eller boka direkt på FLOWPole.se/BOKA (Instruktörsutbildningen ligger under FLOWStockholm) 1. INSTRUKTÖRSUTBILDNING För första gången öppnar vi upp vår interna utbildning av instruktörer även för utomstående. Under två heldagar i Stockholm går vi igenom allt ifrån instruktörsrollen till teknik, ansvar och skadeförebyggande inom träningen. Vår huvudinstruktör Ida Rosén är en av Sveriges absolut mest erfarna Poleinstruktörer med bl.a. 4 separata utbildningar som Pole instruktör, 2 separata utbildningar inom träningslära, fysik och biomekanik samt resor världen över för att träna för och lära av världens bästa atleter och instruktörer. Hon har hållit ett 20-tal instruktörsutbildningar internt inom FLOW och har över 2500 timmars erfarenhet som Poleinstruktör. Passa på att boka in dig redan i November, vid detta första tillfälle erbjuder vi specialpris p.g.a. lite kort tid. Pris: 3.995 kr (Ord. pris 4.995 kr) Boka här https://bookeo.com/flowstockholm?type=223HN9U9R16668969F20 2. Kompisklass! För dig som gått minst 2 hela kursomgångar på FLOW öppnar vi nu upp möjligheten att boka in dig och dina vänner för ett eget pass i studion! En av våra instruktörer finns alltid med på plats för säkerhet, samt att svara på frågor eller hjälpa till, men här är det du som är stjärnan! Ta med dina vänner, kollegor eller kanske fotbollslaget? Prova hur det är att vara instruktör, vem vet, kanske får du blodad tand? Tid väljer ni själva, kika bara i våra kalender efter lediga datum och tider. Dessutom: Endast 100 kr per person! (Minsta belopp 500 kr) Boka in dig och dina vänner i din stad, gå in under "Tidsbokning" på bokningssidan och välj "Kompisklass" www.FLOWPole.se/Boka ... See MoreSee Less

Vill du bli instruktör inom Pole? Se hit!
Load more