FLOWStockholm 💜

Pole och träning centralt på Södermalm

FLOWs studio i Stockholm är en pole (poledance) och träningsstudio med fokus på pedagogik, teknik och träningsglädje! Inga förkunskaper krävs, kom som du är. Vi kan lära alla! 💕

På den här sidan hittar du information som rör vår verksamhet i Stockholm. FLOW finns även i Linköping, Örebro, Falun och Säffle.

Välkommen!

BOKA

Nyheter i Stockholm

Jobba med oss! Studioassistent hos FLOWStockholm sökes

Om du är en person som tycker om att städa,...

Utbud i Stockholm

Ny på FLOW?

Helt ny på FLOW? 🥰

På FLOWStockholm hittar du bland annat Poledance, inHeels, Aerial, Styrka och Stretch. Ibland erbjuder vi även andra, mer tillfälliga kurser och workshops utöver ordinarie träning! Klicka på läs mer för tips till dig som vill träna på FLOWStockholm för första gången 🕵️

Läs mer

Dags för möhippa?

Gruppbokning

Möhippa, Svensexa eller Kickoff? Missa inte våra populära gruppbokningar! 🥳  För ett oförglömligt minne att dela fyllt med skratt! Vi erbjuder olika teman att välja på i Stockholm såsom Poledance, Cirkus, Burlesk, Twerk, Chairdance och Cheerleading! 🎉

Möhippa dans

Läs mer

FLOWs terminer


När börjar nästa kurs?

På FLOW har vi delat upp året i 5 perioder. 🗓 Merparten av våra kursstarter sker vecka 3, vecka 19 samt vecka 34, men ibland tillkommer extra kurser med senare startdatum under terminens gång.  Under sommar- och vinterveckor varierar kurser i längd och startdatum.

 

Terminer FLOWPole

Period                Längd      När?

VÅRTERMIN             16 veckor     v3  – 18

SOMMARTERMIN    8 veckor      v19 – 26/27*

SOMMARVECKOR   6 veckor      v28 – 33**

HÖSTTERMIN          16 veckor     v34 – 49

VINTERVECKOR       5 veckor      v50 – 2**

* Vissa kurser har paus v.25, se tidsplan.
** Varierat schema, ej ordinarie kurser.

Schema


När börjar nästa kurs?

Vi har delat upp året i 5 perioder. Merparten av kurserna startar vecka 3, 19 samt vecka 34, men ibland tillkommer extra kursstarter under terminens gång.  Under sommar- och vinterveckor varierar kurser i längd och startdatum.

Terminer FLOWPole

Schema

Har kursen redan startat? 🤔

Ingen fara! 😊

På FLOW kan du enkelt ta igen missade klasser på samma steg eller ett tidigare steg på samma prisnivå. Har du exempelvis missat de tre första veckorna av steg 2 i så kan du ta igen dessa klasser på en annan kurs under terminens gång på steg 1 eller steg 2. Du väljer själv när du vill ta igen klasserna förutsatt att det finns lediga platser. Mejla oss innan du bokar din kurs om du vill ta igen så undersöker vi vilka kurser det finns plats att ta igen på för din nivå.

Läs mer om missade klasser här

Psst! Under vissa terminer händer det att nya, kortare kurser läggs till några vekor in i en pågående termin. 👀  Du hittar hela vårt träningsutbud genom att klicka på BOKA och välja din stad.

 

Vad är Pole? 🧐

Om pole – poledance, polefitness och polesport

Kärt barn har många namn, och så även vår älskade aktivitet och träningsform som idag oftast benämns kort och gott: Pole! 🤸‍♀️

Pole – eller poledance – är en fantastisk aktivitet som ständigt ökar i popularitet och fler börjar inse att det är en träningsform som i princip passar alla. Du behöver verkligen inte vara elitatlet sedan innan för att kunna börja! Det första vi gör är att hålla i stolpen och promenera runt – sen kan du därifrån skapa din egen pole-upplevelse.

Kanske blir det stora målet att våga sig på en inHeels-kurs? Där är höga klackar välkommet och vi experimenterar med sensuella och mjuka rörelser. Eller vill du lära dig att göra akrobatiska konster som cirkusartister? Eller varför inte sväva runt i en vacker kjol och kanske hämta inspiration från modern dans eller till och med en vacker dag våga sig på att tävla i ett internationellt mästerskap?
Möjligheterna med pole (poledance) är oändliga!

Det enda du kommer att ångra är att du inte började tidigare. 😉

Välkommen till FLOWFamiljen! 💖

 

Hitta till FLOWStockholm

Vår pole- och träningsstudio i Stockholm 🏠

Hitta till oss

Vår studio är belägen på Södermalm, ca 3 minuters promenad från Stockholms Södra eller ca 7 minuters promenad från Medborgarplatsen och Mariatorget. Du hittar oss på gatuplan med egen ingång.

Adress 📍
Högbergsgatan 93
118 54 Stockholm

Kontakta oss

Har du någon fråga gällande att börja träna hos oss, gruppbokning, vårt utbud eller önskar svar gällande något annat om vår verksamhet i Stockholm så är du välkommen att skicka ett mejl till oss.

Mejl ✉️
Stockholm@FLOWPole.se

Vår studio i Stockholm

FLOWStockholm har funnits på Södermalm sedan 2012 och i våra ljusa och fräscha lokaler har grunden till hela vår fantastiska verksamhet växt fram. Lokalen är ljus och fräsch och består av två träningssalar – en poledance sal med fasta stolpar med 2 meters avstånd samt ett litet gym. Våra pedagogiska och glada instruktörer ser fram emot att välkomna dig till oss!

 

 Sociala medier

FLOWStockholm

Varmt välkommen!

FLOWStockholm pole