Ny på FLOW?

Vad roligt att du hittat till oss! Här kan du som är nyfiken på FLOW läsa om våra olika sätt att prova på eller börja träna hos oss.

BOKA

Utbud för dig som ny elev på FLOW

Kurser

Privatlektion

Prova-på

Drop-in

NYBÖRJARE

 ⛔️ 

EJ NYBÖRJARE

✉️

 ⛔️ 

✉️

För nybörjare

Kurser

Vi erbjuder kurser som är utformade för dig som är helt ny – det populäraste sättet att börja träna hos oss! Inga förkunskaper krävs.

Alla har vi varit nybörjare och hos oss har majoriteten av våra nya elever aldrig provat pole – eller vår andra spännande träningsformer – innan de bokar en nybörjarkurs hos oss. Att enbart prova dessa träningsformer vid ett tillfälle kan vara ett bra sätt att ta ett första steg men det är bra att känna till att det ger inte en riktigt rättvis bild. Det är en hel del koordination involverat och är man dessutom lite nervös första gången kan det vara klurigt att få saker att landa på plats. Känslan som väl kommer efter några veckors träning och repetition när man klarar något som till en början kändes omöjligt är oslagbart och värt att kämpa för! 😄

Därmed hoppas vi på att du vågar ge det ett seriöst försök redan från första start! INGA förkunskaper eller krav på grundstyrka finns på våra nybörjarkurser. Teknik och styrka får du under kursens gång.

Nybörjare är välkomna att boka ”steg 1” för alla kurser där vi har flera steg. På de kurser som saknar steg är du som nybörjare generellt välkommen om ingen annan förkunskap är efterfrågas.

Här kan du läsa mer om vilka kurser som finns i din stad!

Privatlektion

Ett flexibelt alternativ för dig som är helt ny och enbart vill prova en gång, eller kanske vill prova med några vänner. ⭐

Denna variant kan du boka ensam, eller tillsammans med vänner. Vid bokning av privatlektion får du hela salen för dig själv med en utav våra instruktörer, vilket gör att träningen helt kan anpassas efter dig och dina önskemål. 

Du skickar en bokningsförfrågan genom att klicka på BOKA och välj din stad. Sedan klickar du på ”Tidsbokning” överst på vår bokningssida och väljer ”privatlektion”. Här kan du se lediga tider, välja antal deltagare och få prisuppgift direkt – bokningsförfrågan bekräftar du i det sista steget.

 

Prova-på klass

På våra prova-på klasser får testa på ett litet urval av de tekniker vi går igenom på nybörjarnivå, träffa våra instruktörer och lära känna studion. 

Det behövs inga som helst förkunskaper, kom som du är i de kläder du är som mest bekväm att röra dig i och utan skor. Vår personal tar väl hand om dig på plats och svarar gärna på frågor om de olika kurserna. 

Klicka på BOKA och välj din stad för att se om vi erbjuder prova-på klasser just nu. Dessa klasser heter ”prova-på” i titeln.

Hittar du ingen klass med detta namn på bokningssidan så erbjuder vi inte detta för tillfället. Då rekommenderar vi dig att boka en kurs eller privatlektion och gärna signa upp dig på vårat nyhetsbrev eller följa våra sociala medier för nyheter och uppdateringar 💌

Hoppas vi ses ☺️

 

För dig som inte är nybörjare

Kurser

Vi erbjuder kurser fån nybörjarnivå till avancerad nivå inom ett flertal träningsformer!

Är du bekant med de träningsformer vi har på FLOW men sugen på att prova något nytt? Vad kul, varmt välkommen!

I vår värld finns dock ingen etablerad bransch-standard, vare sig vad gäller nivåer, steg, svårighetsgrad eller teknik, så det kan vara svårt att översätta tidigare erfarenheter till en ny verksamhet.

För att få det mesta möjliga ut av din träning önskar vi därför att du som aldrig besökt oss tidigare men vill boka någon av de högre nivåerna börjar med att kontakta oss via mail – då kan vi se till att du får provträna hos oss för att hitta lämplig nivå för just dig.

För vissa kurser på högre nivåer kommer det även att finnas videounderlag tillgängligt på bokningssidan med de övningar och moment FLOW har som obligatoriska för att delta på kursen. Då kan du i förväg skicka oss en video där du demonstrerar dessa moment och på så sätt bli godkänd i förväg att boka högre steg/nivåer.

Klicka på BOKA och välj din stad för att se vilka kurser vi erbjuder i din stad.

Välkommen till FLOWFamiljen! ❤️

⚠️  Om du aldrig tränat på FLOW tidigare men ändå väljer att boka en kurs på högre nivå utan att kontakta oss först kan du bli avbokad eller förflyttad till en annan grupp utan möjlighet till återbetalning.

Privatlektion

Ett flexibelt alternativ för dig som vill ha ett mer personlig anpassat upplägg i din träning – eller om du kanske önskar extra hjälp och fokus att gå vidare lite snabbare. 🔥

Denna variant kan du boka ensam, eller tillsammans med vänner. Vid bokning av privatlektion får du hela salen för dig själv med en utav våra instruktörer, vilket gör att träningen helt kan anpassas efter dig och dina önskemål. 

Du skickar en bokningsförfrågan genom att klicka på BOKA och välj din stad. Sedan klickar du på ”Tidsbokning” överst på vår bokningssida och väljer ”privatlektion”. Här kan du se lediga tider, välja antal deltagare och få prisuppgift direkt – bokningsförfrågan bekräftar du i det sista steget.

 

Enstaka klasser

Ett alternativ till dig som inte kan boka en hel kurs!

På bokningssidan kan du välja mellan “Kurser” och “Klasser”. Klasser innebär att du bokar enstaka tillfällen istället för en kurs som består av flera tillfällen.

Drop-in är när du bokar enstaka klasser som är del av en kurs.
Workshop är också enstaka klasser men som inte är del av en kurs.

Läs mer om enstaka klasser här

⚠️ Vill du boka drop-in på en pågående kurs? Kontakta alltid oss innan du bokar om du inte gått samma steg eller kurs tidigare. Det går inte att “droppa in” till studion utan förbokning. Drop-in är inte rekommenderat för nybörjare.

Tips❣️
Be om ett stämpelkort och få var fjärde klass gratis! Läs mer nedan under ”Stämpelkort.”

Tips!

Stämpelkort

För alla våra enstaka klasser gäller ett "digitalt" stämpelkort där du får var 4:e klass gratis!*

Stämpelkortet gäller på FLOWs drop-in klasser och workshops.** Du bokar din plats i förväg via hemsidan en klass i taget och betalar som vanligt. När du samlat tre stämplar/gått tre klasser så mailar du din studio med rubriken "Stämpelkort" och anger vilka 3 klasser du gått. FLOW lägger då in snittvärdet för dina 3 betalade klasser som värdecheck/kredit på ditt konto i Bookeo och beloppet dras automatiskt av nästa gång du skapar en bokning hos oss.

** Stämpelkortet gäller inte på vissa kurser eller lektioner med gästinstruktör eller kurser/workshops utöver FLOWs ordinarie utbud.