Frånvaro / Ta igen

Att ta igen en lektion på en kurs som du missat är gratis och du kan ta igen så många lektioner du behöver under samma kursperiod, både innan och efter din frånvaro.

Anmäl frånvaro

Hur du anmäler frånvaro

Det är inget krav att registrera din frånvaro eller att boka in en tid/plats för att ta igen, det går bra att dyka upp på studion, men vi kan bara garantera att det finns plats för dig på lektionen om du har gjort både och.

För att garantera din ta-igen-plats behöver du göra följande:

1. Registrera frånvaro senast 2 timmar innan den lektion du kommer att missa. Vi önskar att du bokar din frånvaro direkt när du vet om att du kommer missa en klass för att möjliggöra bokning för andra elever. Frånvaroanmälan registrerar du genom att klicka på ”Anmäl frånvaro” nedan och fylla i google-formuläret.

2. Du tar igen den missade klassen genom att boka ”Ta igen” i rutan längre ner på denna sida.

  Du får inga bekräftelser skickade till dig i denna process, men om du vill kan du dubbelkolla att din frånvaroanmälan blivit registrerad genom att öppna ta-igen-dokumentet, din frånvaroanmälan ska dyka upp där efter inskickat frånvaro-formulär.

   Anmäl frånvaro

   Ta igen

   Boka ta igen-klass

   Att ta igen en lektion på en kurs som du missat är gratis och du kan ta igen så många lektioner du behöver under samma kursperiod, både innan och efter din frånvaro!

   Villkor för att ta igen

   • Du får ta igen på klasser på samma steg, på tidigare steg eller på kurser som saknar steg såsom styrka eller stretch-klasserna.
   • Den klass du tar igen på ska ligga på samma pris eller lägre som den klass du anmält frånvaro på.
   • Undvik gärna att gå på klasser där det finns risk att en ny elev blir distraherande, t.ex. koreografi eller aerial om du aldrig provat detta.
   • Du kan inte “spara” klasser att ta igen till kommande termin, utan de klasser du missar behöver tas igen under samma kursperiod.

   Ta igen