Träning online  🖥

Vill du träna pole, styrka, stretch eller dans från valfri plats så har du kommit rätt! FLOW erbjuder både kurser och drop-in klasser online via Zoom

Utbudet av FLOWs pole- och träningsutbud online varierar. Du hittar alla kommande klasser och kurser i vårt bokningssystem, som finns via knappen Boka. Klicka sedan på info för de klasser du är intresserad av för att läsa mer om kursens innehåll samt om eventuella redskap behövs för att delta.

BOKA

Info gällande våra online-klasser

Ny på FLOW?

Vad roligt att du hittat till oss! 🥰  Är du obekant med FLOWs träningsutbud och steg?
Klicka här för mer ingående information om våra kursers innehåll

Har du aldrig tränat på FLOW tidigare och vill boka ett högre steg än steg 2?
Kontakta oss då gärna via mejl innan bokning så ser vi till att du hamnar rätt och kan få ut så mycket som möjligt av din träning.

Här hittar du svaren på våra vanligaste frågor.

Våra krav gällande förkunskaper är densamma online som vid träning i våra studios.

Villkor, bokning och betalning

Villkor och betalningsmöjligheter skiljer sig till viss del online till skillnad mot träning i våra studios.

För att delta på våra träningspass online så behöver du boka din plats och betala innan passet startar. För träning online erbjuder vi inte faktura som betalsätt. Stämpelkort, medlemsförmåner och andra erbjudanden gäller inte på träning online om inget annat framgår.

Vi erbjuder vissa klasser online gratis för FLOW-elever som är inbokade på en kurs samma vecka. Du får då som FLOW-elev en återbetalning för onlineträningen när du deltar på klassen. 💝

Får du förhinder behöver avbokning göras senast 24 timmar innan bokningens start via vårt bokningssystem för att få din återbetalning.

Fullständiga villkor finns att läsa här.