Övriga bokningar

Här hittar du FLOWs möjliga bokningar utöver kurser, enstaka klasser och gruppbokningar.

BOKA

Övriga bokningar

Egen träning 🏋️

Träna på egen hand utan instruktör.

Träningen sker helt på eget ansvar och personal håller EJ en lärarledd lektion. Glöm inte att värma upp ordentligt!

När du bokar görs en bokningsförfrågan. Antalet bokningar avgör om träningen blir av – du får då en ny bekräftelse via mejl. Får du ingen uppdaterad bekräftelse kommer klassen INTE att bli av. Betalning kan göras först när din bokning blivit accepterad.

Villkor Egen träning:

 • Du måste ha tränat på FLOW tidigare för att få boka och delta.
 • Du får enbart träna på övningar som du lärt dig av en instruktör på FLOW.
 • Eventuella bilder/filmer som tas under träningen är endast för eget bruk. 
 • Vill du publicera bilder/filmer på sociala medier från träningen ska detta först godkännas av FLOWs studioansvariga.
 • Vid första bokning av egen träning ska du skriva under ett avtal på plats i studion där du godkänner villkoren för att få delta på egen träning.

Dessa regler är till för er och vår säkerhet och integritet. Var vänlig och respektera dessa❣️

Här kan du läsa mer om upplägg och villkor gällande egen träning.

                            

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Klasser” högst upp i bokningssystemet.
3. Här listas alla enstaka Klasser och Egen Träningar som finns tillgängliga.
4. Boka den tid du vill träna.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

Privatlektioner 🌟

Boka egentid i studion med en instruktör. Perfekt om du vill utvecklas extra snabbt och få hjälp att lyckas med dina drömövningar!

Informera oss gärna om du har några särskilda önskemål för din privatlektion. 

                            

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Tidsbokning” högst upp i bokningssystemet.
3. Välj ”privatlektioner” och den variant av privatlektion du önskar.
4. Fyll i antal deltagare och önska datum och tid.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

Boka sal 🏠

Du kan boka tid för att träna på egen hand i våra salar. Det kan du göra själv eller med dina FLOW-kompisar. 

Har du inte bokat sal hos oss förut eller är osäker på hur du ska gå tillväga? Kontakta då oss gärna den studion du vill boka sal i innan du gör din bokning.

OBS! Om du vill träna med kompisar som inte själva tränar på FLOW så finns möjligheten att boka en Kompisklass istället. 😊

                            

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Tidsbokning” högst upp i bokningssystemet.
3. Välj ”Boka sal” och den variant du önskar.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

Kompisklass 👯‍♂️

Är du sugen på att bjuda in dina vänner till studion och visa dina färdigheter och kanske lära dom något? 😄

Denna möjlighet finns om du är elev på FLOW idag och har gått minst två kursomgångar!

Under kompisklassen får du själv testa på instruktörsrollen. För säkerhetens skull kommer en av våra instruktörer finnas på plats i bakgrunden och hjälpa till men det är du som står i rampljuset!

                            

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Tidsbokning” högst upp i bokningssystemet.
3. Välj ”Kompisklass.”
4. Fyll i antal deltagare och önska datum och tid.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor mm, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

 

Instruktörsutbildning 🎓

Är du intresserad av att bli poleinstruktör? Eller kanske redan har börjat hålla klasser och vill fördjupa din kunskap och kompetens ytterligare? Eller varför inte bara utveckla din tekniska förståelse för pole, bara för din egna utvecklings skull. 

Jag som håller denna utbildning heter Ida Rosén och är ägare och grundare till FLOWPole.

Jag har själv gått ett flertal olika internationella Pole-instruktörsutbildningar och även pratat med ett flertal personer som gått andra utbildningar, även i Sverige, för att få en förståelse för vad som varit bra och vad som saknats och går att förbättra. Baserat på detta så har vi på FLOW valt att separera det vi internt kallar för ”genomgångar”, då vi går igenom specifika tricks för respektive steg/nivå i kursunderlaget, och denna INSTRUKTÖRSUTBILDNING som istället fokuserar på instruktörsrollen som helhet samt grundläggande teknik för olika övningar inom pole. 

På instruktörsutbildningen prioriteras istället att dels ge er verktyg till hur man bli ännu tryggare i sin roll som instruktör i allmänhet samt hur man kan få en bättre förståelse för pole som träningsform och utmaningarna som finns.

Vi går igenom och presenterar anatomi, träningslära och biomekanik, vad det betyder och innebär, vad man kan ha för användning av att kunna mer om det och vart man kan vända sig om man vill fördjupa sig ytterligare i dessa delar. En bättre förståelse i hur kroppen fungerar och förhoppningsvis en intresseväckare för att utvecklas vidare inom detta område. En oerhört värdefull kunskap både för dig som instruktör men även för att få en bättre förståelse för sin egen kropp. 

På instruktörsutbildningen gå vi även igenom det som jag valt att kalla för “tekniska & fysiska principer” inom just pole. Det kan vara grundläggande knep och metoder inom pole som är användbara för flera olika trick. En grundsätt att tänka och analysera som går att applicera på många olika övningar, som däremot inte innebär att vi lägger 30 minuter på att lära ut ett enskilt trick.

Man kan jämföra det med en matlagningskurs; Istället för att lägga 2 timmar på att lära er att enbart göra spaghetti bolognese så lär jag er en mängd knep för hur man kokar en perfekt pasta varje gång och hur man kan krydda olika såser för att de ska bli magiska. På så sätt kan du själv använda och utveckla dessa grunder för att experimentera och fortsätta lära på egen hand och utveckla din personliga och unika instruktörsprofil 

Kursinnehåll:

 • Instruktörsrollen
 • Säkerhet & skadeförebyggande
 • Förståelse för anatomi & biomekanik
 • Uppvärmning & musikanalys
 • Tekniska & fysiska principer
 • Poleteori
 • Praktiska övningar, pole

Jag hoppas att detta gav lite mer information och intresse! Jag har samlat alla mina bästa knep från mina drygt 12 år aktiva år som instruktör (sannolikt Sveriges idag mest erfarna poleinstruktör?) och jag ser verkligen ser fram emot att kunna dela detta med fler!

Vill ni läsa lite mer om mig och vad jag gjort får ni gärna kika in här:
http://theahaexperience.com/about-ida/

Mer information mailas ut till deltagare inför utbildningen.
Intresserad? Mejla mig! Märk ditt mail med ”Instruktörsutbildning” för att få reda på när nästa utbildning arrangeras. 

ida@flowpole.se

P.S. Ska du kanske starta ny studio eller är helt ny som instruktör och är intresserad av ytterligare utbildning där vi går igenom fler specifika tricks? Då finns möjlighet att ta del av vårt unika och välbeprövade kursunderlag samt delta på de genomgångar som genomförs i detta underlag. 
Maila mig på adressen ovan så tar vi det därifrån!

 

Presentkort 🎁

Vill du göra någon riktigt glad? Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!

Du bestämmer själv beloppet. Presentkortet kan användas vid framtida bokning på i valfri studio hos oss på FLOW! Presentkortet skickas snabbt och smidigt till din mejl, men du kan enkelt efterfråga ett fint fysiskt kort som levereras via post hem till dig.

                            

Hur du köper ett presentkort via vår hemsida:

1. Klicka här för att se vårt utbud av presentkort.
2. Välj den variant du önskar.
3. Genomför ditt köp, svara sedan oå ditt bekröftelsemejl om du önskar et fysiskt presentkort så postar vi det till dig. 

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor mm, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar köpet först i sista steget.

Enbart i Säffle

Massage 💆‍♀️

Här kan du boka en massagetid. Vi masserar allt från svensk klassisk massage till mer bearbetande sportmassage.

Certifierad massör via Branchrådet för Hälsa, juli 2019

Personlig styrketräning 💪

Har du ingen inspiration till att träna? Kanske behöver du en extra push för att komma igång med träningen? Hos oss kan du genomgå en konsultation där vi sätter oss ner och kollar igenom vad du har för mål samt hur vi kan ta oss dit. Vi gör även en skanning på hur din balans, styrka och rörlighet är. Därifrån kan vi sedan ta oss vidare för att bygga upp din träning. Du kan boka ett tillfälle eller flera olika paket.

Konsultation – Scanning – Personligt pass på 55 minuter