Prova-på Gratis*

FLOW erbjuder GRATIS* prova-på tillfällen i alla våra städer! 😄 På dessa klasser får du som kanske inte helt redo att boka en kurs komma och prova. Klasserna är 30 minuter och du får möjlighet att lära känna vår studio, träffa våra instruktörer, ställa frågor och så klart prova på den aktuella aktiviteten.

*Rabattkoden ”PROVA” gör att klassen blir gratis! Du kan använda rabattkoden 5 gånger så passa gärna på och prova-på flera olika klasser!

Ta med: Vattenflaska och liten handduk.

Kläder: Kom i det du är bekväm i, kan till exempel vara träningstights, sporttopp och ett linne.

Psst! Är du redan elev på studion idag? Självklart får du också gå! 🤗 Perfekt tillfälle att ta med dina vänner och visa dem studion och din favvo-träningsform!

Att tänka på vid bokning av prova-på

På våra prova-på klasser har vi en minimum-gräns för att lektionen ska bli av. När du bokar via vår hemsida så får du först ett bekräftelsemejl på din förfrågan – det är ingen bekräftelse på att bokningen kommer att bli av. Får vi in tillräckligt med bokningar får du ett ytterligare ett mejl som bekräftar din bokning. Så håll utkik i din mejlinkorg och skräppost. Vid uteblivet besök, eller vid avbokning mindre än 24 timmar innan bokning tillkommer en avbokningsavgift på 200 sek.

Du hittar nästa tillfälle genom att klicka på ”BOKA”, välja stad, och därefter välja ”Prova-på och workshops”.

Erbjuder vi inget prova-på tillfälle just nu? Skicka då gärna ett mejl till den stad du önskar att träna i så återkommer vi.

 

Bokningshjälp

1. Tryck på BOKA och välj stad.
2. Välj ”Prova-på och workshops” högst upp i bokningssystemet.
3. Välj det prova-på tillfälle som passar dig.
4. Fyll i rabattkod för att göra bokningen gratis och slutför din bokningsförfrågan. 5. Bevaka din mejlinkorg.

Systemet kommer beräkna priset beroende på vilka val du gör och informera om villkor, så klicka dig gärna runt. Du bekräftar bokningen först i sista steget.

BOKA