Priser

Undrar du vad det kostar att träna hos oss? Fullt förståeligt, men, det beror på lite olika faktorer. 

Det enkla, snabba svaret är:

Från 108 kr / timmelägst pris i Sverige!*

Och det lite längre svaret är:
Priserna baseras på hur många minuter du bokar. En längre kurs med långa lektioner är billigare “per minut” än ett enstaka lektionstillfälle eller en kortare kurs. 

Blir du medlem så får du 20% rabatt på alla ordinarie kurser & klasser och på FLOW har du dessutom alltid valmöjligheten att boka en egen stolpe eller välja ett lägre pris för din kurs och då ibland kanske få turas om att dela stolpe eller redskap under vissa av lektionerna.

Aktulla priser hittar du alltid på bokningssidan och under ”Info” ser du hur många tillfällen som ingår och längden på lektionerna.

Prisexempel:

Kurs Längd Medlemspris Ej medlem
Nybörjarkurs – Pole & Aerial Steg 1 16 veckor á 60 min 1920 kr 2400 kr
Pole & Aerial 16 veckor á 90 min 2600 kr 3250 kr
InHeels 16 veckor á 75 min 2720 kr 3400 kr
Stretch / styrka 16 veckor á 60 min 1440 kr 1800 kr

 

Egen stolpe eller dela?

Vi gillar valmöjlighet!

I samråd med våra elever så har vi flera gånger under årens lopp frågat vad eleverna föredrar och svaret har alltid varit med stor majoritet:

Större avstånd mellan stängerna i våra salar och få valmöjlighet att ha egen stolpe.

Större avstånd innebär alltså färre stänger i samma rum än vad som är standard i branschen. På FLOW har du alltid minst 2 meter mellan två stänger och minst 1,5 meter till närmsta vägg/hinder. Jämför oss gärna, detta är så vitt vi vet väldigt ovanligt och ytterst få studios i Sverige som erbjuder.

Eftersom vi har färre stänger i våra salar så behöver vi alltså ta ett lite högre pris “per stolpe” för våra kurser än en studio som kanske klämt in några flera stänger på samma yta.
Det känns ganska logiskt och rättvist, visst?

Samtidigt vill vi ju göra vad vi kan för att man ska ha råd att träna hos oss, och erbjuder därför en valmöjlighet och ett billigare alternativ, nämligen att vi har 2 platser per stolpe (ej inräknat “instruktörsstolpen”). På så sätt kan du som elev välja att boka båda dessa platser och vara helt säker på att alltid få en egen stolpe (du får då 25% rabatt på den andra platsen) – eller – så väljer du att bara boka en plats och får ett lägre pris. 

Detta innebär alltså att vi, beroende på antal stänger i salen, tar in detta max antal personer per grupp:

 • 9 stänger = Max 16 personer
 • 8 stänger = Max 14 personer
 • 7 stänger = Max 12 personer
 • 6 stänger = Max 10 personer

Sen är det väldigt sällan det är full närvaro på precis varje lektion under hela terminen. Så i en helt fullbokat grupp på 14 personer, är i snitt ca. 12 personer närvarande per lektion. Det innebär alltså att det är 12 personer som delar på 8 stänger. Det är alltså 3 personer som då får dela på 2 stänger. Den lilla “vilan” som uppstår brukar många av våra elever uppskatta, eftersom det även ger tid att iaktta och reflektera, kunna hjälpa varandra o.s.v 

Bokar du dessutom en kurs på våra mindre populära tider, t.ex. innan 17:00 på vardagar eller helger så är chansen extremt stor att du kommer att ha egen stolpe hela kursen, även till det lägre priset!

Priskategorier

En annan aspekt som påverkar minut- & kurspriset är vilken priskategori din kurs tillhör. Vi har delat in våra kurser i 4 priskategorier:

 • Pole & Aerial – Ordinarie kurser inom pole och aerial, t.ex. Steg 1 o.s.v.
  Pris från 108 kr/tim
 • Pole & Aerial special – Kurser som kräver lite mer förberedelse eller kompetens, t.ex. InHeels, koreografiklasser m.m.
  Pris från 130 kr/tim
 • Unika klasser – Klasser utan pole, men som kräver särskilt kompetens eller är unika och kanske inte finns på ditt närmaste gym, t.ex twerk, chair dance m.m.
  Pris från 108 kr/tim
 • Övriga klasser – Basklasser som är bra komplement, t.ex. stretch, styrka m.m.
  Pris från 81 kr/tim

* känner du till en renodlad polestudio i Sverige med lägre timpris, informera oss gärna så rättar vi självklart informationen