Vad kostar det att träna hos oss?

Priserna på våra kurser är baserade på ett minutpris som blir billigare ju mer du bokar.
Längden på våra kurser och tiden på lektionerna kan variera, därför finns ingen fast prislista.

Prisexempel

Nybörjarkurs pole – 16 veckor á 60 min – 2.520 kr (158 kr / timme)

Blir du medlem så får du 20% rabatt på alla ordinarie kurser & klasser. På FLOW har du dessutom alltid valmöjligheten att boka en egen stolpe eller att dela stolpe med en elev till ett bättre pris (läs mer om detta längre ner på denna sida).

Aktuella priser hittar du genom att klicka på BOKA och välja din stad. Under ”Info” ser du hur många tillfällen som ingår och längden på lektionerna. I vissa fall kan du även få en extra bra deal om du tar del av något av våra erbjudanden. 💕 

Prisexempel:

KURS, 16 VECKOR

Steg 1, Pole / Aerial

Steg 2, Pole / Aerial

Steg 3+, Pole / Aerial

Pole inHeels

Styrka / Stretch

KLASS – LÄNGD

60 min

75 min

90 min

75 min

60 min

PRIS: MEDLEM

2 016 kr

2 376 kr

2 728 kr

2 832 kr

1 536 kr

PRIS: EJ MEDLEM

2 520 kr

2 970 kr

3 410 kr

3 540 kr

1 920 kr

Egen stolpe eller dela?

Större avstånd kring stängerna till ett bättre pris

I samråd med våra elever så har vi flera gånger under årens lopp frågat vad eleverna föredrar och svaret har alltid varit tydligt:

– Större avstånd mellan stängerna i våra salar och lägre pris.

Hur har vi råd att erbjuda större yta per elev till ett lägre pris?

Färre stänger i samma rum innebär mer utrymme runt varje stolpe än vad som är standard i branschen. På FLOW har du alltid minst 2 meter mellan två stänger och minst 1,5 meter till närmsta vägg/hinder.

Detta är enligt vår kännedom ytterst få studios som erbjuder idag. Erbjuder man som standard att varje elev får en ”egen stolpe” på kurserna innebär detta ofta att man då valt att ha stängerna tätare för att få plats med fler elever. 

På FLOW har vi därför två platser per stolpe som standard så att man som elev får välja om man vill boka båda platser och få en stolpe för sig själv – eller – om man väljer att boka en plats till ett lägre pris och då ibland dela stolpe när lektionerna är fullsatta. 

Det är dock sällan full närvaro på precis varje lektion under hela terminen, så i praktiken behöver man sällan dela stolpe under varje lektion. Den lilla “vilan” som uppstår när man delar stolpe brukar många av våra elever uppskatta, eftersom det även ger tid att iaktta och reflektera, kunna hjälpa varandra o.s.v.

Tips! Bokar du en kurs på våra mindre populära tider, (exempelvis innan 17:00 på vardagar eller helger) så är chansen extremt stor att du kommer att ha egen stolpe hela kursen, utan att boka två platser! 🤩 

Vill du boka egen stolpe hos oss?

Inga problem! Du garanterar att få en helt egen stolpe genom att boka två platser i samma namn. Uppger du rabattkoden ”Egenstolpe” vid bokning får du 25% rabatt på den andra platsen!

 

Övrigt om vår prissättning

Våra priskategorier

En annan aspekt som påverkar vår prissättning är vilken priskategori din kurs tillhör. Vi har delat in vårt utbud i 4 priskategorier:

Pole och Aerial

Ordinarie kurser (steg 1 till steg 5)
– Pris från 310 kr / tim

Pole inHeels / Koreografi / Andra specialklasser

Kurser i Pole/Aerial som kräver lite mer förberedelse.
– Pris från 370 kr / tim

Twerk / Chairdance / Andra klasser (ej Pole)

Klasser som kräver särskild kompetens och kanske inte finns på ditt närmaste gym (ej pole)
– Pris från 310 kr / tim

Övriga klasser

Basklasser som är bra komplement, t.ex. stretch, styrka m.m.
– Pris från 240 kr / tim