Vad kostar det att träna hos oss?

Undrar du vad det kostar att träna på FLOW? Det beror på några olika faktorer. För att göra det enkelt för dig som elev jämföra våra priser mot andra studios presenterar vi vår prissättning på denna sida.

Det korta svaret

Pole kostar från 114 kr / timmelägst timpris i Sverige!*

Det lite längre svaret

Priserna baseras på hur många minuter du bokar. En längre kurs med långa lektioner är billigare “per minut” än ett enstaka lektionstillfälle eller en kortare kurs. 

Blir du medlem så får du 20% rabatt på alla ordinarie kurser & klasser. På FLOW har du dessutom alltid valmöjligheten att boka en egen stolpe eller att dela stolpe med en elev till ett bättre pris (läs mer om detta längre ner på denna sida).

Aktuella priser hittar du genom att klicka på BOKA och välja din stad. Under ”Info” ser du hur många tillfällen som ingår och längden på lektionerna. I vissa fall kan du även få en extra bra deal om du tar del av något av våra erbjudanden. 💕 

Prisexempel:

KURS, 16 VECKOR

Steg 1, Pole / Aerial

Steg 2, Pole / Aerial

Steg 3+, Pole / Aerial

Pole inHeels

Styrka / Stretch

KLASS – LÄNGD

60 min

75 min

90 min

75 min

60 min

PRIS: MEDLEM

2 016 kr

2 376 kr

2 728 kr

2 832 kr

1 536 kr

PRIS: EJ MEDLEM

2 520 kr

2 970 kr

3 410 kr

3 540 kr

1 920 kr

*Hittar du en renodlad polestudio med lägre timpris, informera oss gärna så rättar vi infon!

Egen stolpe eller dela?

Större avstånd kring stängerna till ett bättre pris

I samråd med våra elever så har vi flera gånger under årens lopp frågat vad eleverna föredrar och svaret har alltid varit tydligt:

– Större avstånd mellan stängerna i våra salar och bättre pris.

Hur har vi råd att erbjuda större yta per elev till ett bättre pris?

Större avstånd kring stolpen innebär färre stänger i samma rum än vad som är standard i branschen. På FLOW har du alltid minst 2 meter mellan två stänger och minst 1,5 meter till närmsta vägg/hinder. Detta är enligt vår kännedom ytterst få studios i Sverige som erbjuder.

Eftersom vi har färre stänger i våra salar så behöver vi ta ett lite högre pris “per stolpe” för våra kurser än en studio som klämt in några flera stänger på samma yta. På FLOW har vi därför två elever per stolpe som standard för att minska kostnaden till våra elever. Vid fullbokad klass innebär det att man som elev delar på stolpen med en annan elev (gäller inte ”instruktörsstolpen”).

Detta innebär att vi tar in följande max antal elever per klass:

  • 9 stänger = Max 16 elever
  • 8 stänger = Max 14 elever
  • 7 stänger = Max 12 elever
  • 6 stänger = Max 10 elever

Der är dock sällan full närvaro på precis varje lektion under hela terminen. I en fullbokat grupp på 14 elever, är i snitt ca. 12 elever närvarande per lektion. I snitt innebär det alltså att man har tillgång till en helt egen stolpe ca halva klassen.

Den lilla “vilan” som uppstår när man delar stolpe brukar många av våra elever uppskatta, eftersom det även ger tid att iaktta och reflektera, kunna hjälpa varandra o.s.v.

Tips! Bokar du en kurs på våra mindre populära tider, (exempelvis innan 17:00 på vardagar eller helger) så är chansen extremt stor att du kommer att ha egen stolpe hela kursen, utan att boka två platser! 🤩 

Vill du boka egen stolpe hos oss?

Inga problem! Du garanterar att få en helt egen stolpe genom att boka två platser i samma namn. Uppger du rabattkoden ”Egenstolpe” vid bokning får du 25% rabatt på den andra platsen!

 

Övrigt om vår prissättning

Våra priskategorier

En annan aspekt som påverkar vår prissättning är vilken priskategori din kurs tillhör. Vi har delat in vårt utbud i 4 priskategorier:

Pole och Aerial

Ordinarie kurser (steg 1 till steg 5)
– Pris från 114 kr / tim

Pole inHeels / Koreografi / Andra specialklasser

Kurser i Pole/Aerial som kräver lite mer förberedelse.
– Pris från 142 kr / tim

Twerk / Chairdance / Andra klasser (ej Pole)

Klasser som kräver särskild kompetens och kanske inte finns på ditt närmaste gym (ej pole)
– Pris från 126 kr / tim

Övriga klasser

Basklasser som är bra komplement, t.ex. stretch, styrka m.m.
– Pris från 96 kr / tim