Tema Cheerleading đŸ€ž

HĂ€r fĂ„r ni chansen att förverkliga er high school-fantasi! 😉

Vi vĂ€rmer upp tillsammans, för att sen gĂ„ igenom rörelser till en dans, sĂ€tta ihop en ramsa och sjĂ€lvklart provar pĂ„ att bygga mĂ€nskliga pyramider! Framför allt har vi vĂ€ldigt roligt! Detta koncept Ă€r helt unikt i Sverige men en GARANTERAD succĂ© som ni sent kommer att glömma! 😄 Cheerleader-drĂ€kt med tillhörande pom-poms finns att lĂ„na som tillval för finalen!

KlÀder: Kom i det ni kÀnner er bekvÀma i och hyr Cheerleader-klÀnningar som tillval till finalen! Inga skor behövs.

Ta med: HÀrlig energi och nÄgot att förvara smycken i.

BOKA

BokningshjÀlp!

Vi tar tyvÀrr inte emot preliminÀrbokningar.
SÄ fort vi har bekrÀftat tillgÀnglig personal till er förfrÄgan mailas en bekrÀftelse pÄ att din förfrÄgan blivit bekrÀftad, detta sker vanligtvis inom 48 timmar.

Pris: framgÄr pÄ bokningssidan
Priset varierar beroende pÄ tema och antal deltagare.

Se mer info och boka sÄ hÀr:
1. Tryck pÄ boka och vÀlj stad
2. VĂ€lj ”Tidsbokning” högst upp pĂ„ bokningssidan.
3. VĂ€lj ”Gruppbokning - Möhippa, svensexa, födelsedag m.m.”
4. VÀlj temat du önskar!
5. Önska tid och fyll i dina uppgifter och slutför förfrĂ„gan.

Systemet kommer berÀkna priset beroende pÄ vilka val du gör och informera om villkor, sÄ klicka dig gÀrna runt. Du bekrÀftar bokningen först i sista steget.

Vanligast Ă€r att dessa pass bokas för möhippor, dĂ€rför anvĂ€nds för enkelhet ordet “möhippa” pĂ„ mĂ„nga stĂ€llen i informationen, men sjĂ€lvklart gĂ„r det precis lika bra att boka dessa klasser för andra syften, sĂ„ som svensexa, födelsedag, kickoff - eller bara för att det Ă€r roligt! I din bokning kan du ange vad ni firar eller syftet med lektionen sĂ„ kan vi anpassa upplĂ€gget om ni önskar!

VĂ€lkomna!