Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Falun Höst 2023

13 jun, 2023 | Falun

Idag släpps schemat inför höstterminen för FLOWFalun! 🔥 Hos FLOWFalun kan du träna Pole, Aerial Hoop, In heels, Koreografi och Stretch! Höstterminen startar vecka 34 och pågår i 16 veckor. 

Schemat hittar du på FLOWFaluns bokningssida och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad😍 

Klicka här för att komma till bokningssidan

Pole 

Våra kurser i pole är på Steg 1-5 nivå. I Steg 1 behöver du inga förkunskaper, utan du börjar som nybörjare.

Aerial Hoop 

Aerial är ett samlingsnamn för luftakrobatik med redskap som hänger fritt från taket. Vi erbjuder kurser för både nybörjare och mer erfarna med redskapet hoop (ring).

inHeels 

In heels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Vi erbjuder kurser för både nybörjare och mer erfarna. 

Mixad Koreografi Senusal 

Mixad koreografi sensual är en specialklass där vi lär oss olika koreografier i pole, chair dance och floorwork där fokuset ligger på den sensuella stilen. 

Stretch

Vår stretchkurs passar alla oavsett om du vill jobba på rörligheten för att kroppen ska må bra i vardagen eller om du vill gå mot spagaten. Här jobbar vi stretch blandat med styrka. 

Är du helt ny på FLOW?

Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍

Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Klicka här för att läsa om vilka alternativ som passar för dig som ny.

Och skicka gärna ett mejl till falun@flowpole.se om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor.

Vad sker på FLOW innan vecka 34?

Vecka 27-33 pågår våra så kallade “sommarveckor” med ett varierat träningsutbud som skiljer sig från vårt ordinarie utbud. Under dessa veckor erbjuder vi bland annat intensivkurser i Pole samt massor av roliga workshops. Missa heller inte vårt Camp v. 31! 🥰 

Nya instrukörer

Vi välkomnar vår nya instruktör Kerstin Dihlén till instruktörsteamet! Kerstin har många års erfarenhet av poleträning och dessutom ett SM-guld! Vi är så glada att ha med henne som instruktör hos oss!

Välkomna till FLOWFalun 💛
/Julia, Josefine, Sara, Elin, Anna, Andrea, Emma, Julia, Liz och Kerstin

Alla nyheter