Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Falun hösten 2024

18 jun, 2024 | Falun

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWFalun! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 34 och sträcker sig över 16 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar torsdag 20:e juni kl. 12:00

Så märk denna dag i din kalender och var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du inte missa detta?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Vad är nytt på schemat?

Mixad Koreografi 

Mixad koreografi är äntligen tillbaka! Här blandar vi både pole, floorwork och chairdance i olika stilar och med olika instruktörer! Vi övar på att dansa till musik genom allt från klassisk sensuell pole (InHeels, går även utan klackar) till modern floorwork. 

Aerial Hoop

Denna termin har vi delat upp Aerial Hoop i två kurser – en basic och en intermediate. Nu blir det enklare för dig som elev att boka din nivå! 

Utöver detta har vi vår återkommande InHeels Basic kurs (mycket populär!) och alla våra pole steg 1-5 representerade på schemat. Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på falun@flowpole.se

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWFalun! 

Alla nyheter