Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp FLOWFalun

19 mar, 2024 | Falun

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWFalun! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 19 och sträcker sig över 8 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar tisdag den 26:e mars kl. 12:00

Så märk denna dag i din kalender! Var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du få en påminnelse?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Vad är nytt på schemat?

Styrka 

Denna kurs är den perfekta kursen för dig som känner att du vill bli starkare – både i allmänhet men även i din pole/aerial. Med en balanserad mix av styrkeövningar anpassat efter vår sport kommer du bli starkare och förbättra din prestation.

Spinny Pole

Denna kurs är för dig som vill ta din pole-resa till en ny nivå! Du kommer få lära dig grunderna i Spinny pole och utveckla dina poleskills på den roterande stolpen. Är du erfaren inom spinny? Då kommer Kerstin och Julia utmana dig på din nivå. Allt blir vackrare på spinny! 

InHeels

InHeels är en specialklass där vi tränar i fräsiga klackar med fokus på pole, flow och floorwork. Så kom och utmana din sensuella sida! Denna termin erbjuder vi både InHeels basic 1 och choreo. 

Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på falun@FLOWPole.se

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWFalun! 💛

Alla nyheter