Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp – Sommarterminen i Falun

29 mar, 2022 | Falun

Idag släpps schemat för sommarterminen på FLOWFalun! 🔥 Hos FLOWFalun kan du träna Pole, Aerial, Stretch samt olika Fokuskurser. Sommarterminen startar vecka 19 och pågår till vecka 26 (eller 27 med paus över midsommarveckan, se tidsplan för respektive kurs på bokningssidan för exakt schema). Under 8 veckor kommer vi därmed att dansa in sommaren tillsammans! 

Schemat hittar du på bokningssidan och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad.

Klicka här för att komma till bokningssidan

Pssst! Vi har lite nya kurser på schemat! Se nedan. 😍

Pole

Våra kurser i pole är på Steg 1-5 nivå. I Steg 1 behöver du inga förkunskaper, du börjar som nybörjare. Läs mer om våra steg här: https://flowpole.se/utbud/poledance/

Aerial Hoop

Aerial är ett samlingsnamn för luftakrobatik med redskap som hänger fritt från taket. Vi erbjuder kurser för både nybörjare och mer erfarna i redskapet hoop. 

In Heels Basic

In heels är en speicalklass där klackar är välkommet med fokus på flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Utmana din sensuella sida! 

Stretch (NYHET!)

Stretch är perfekt för dig som snabbt vill utöka din rörlighet och flexibilitet! Vi kombinerar styrka och stretch vilket är ett absolut måste för en snabb utveckling i Pole och Aerial! 

Powerpole (NYHET!)

Powerpole är en styrkeklass där vi framförallt använder stolpen som redskap. En perfekt kompletteringsklass för dig som vill utvecklas snabbare i din pole resa eller vill bli starkare allmänt. 

Mixed Choreo (NYHET!)

Mixed Choreo är en kurs där vi blandar dansstilar i olika koreografier. Vi använder oss utav stolpe, stol och ibland bara golvet. Klackar är välkommet. Här skapas magi! 

Är du helt ny på FLOW?

Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍
Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.
Klicka här för att läsa om vilka alternativ som passar för dig som ny.

Skicka gärna ett mejl till falun@flowpole.se om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor.

Välkomna till FLOWFaluns sommartermin <3 /Julia, Josefine, Sara, Elin, Anna, Andrea och Emma

Alla nyheter