Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vinterveckor 2021 på FLOWFalun

9 nov, 2021 | Falun

❄️  Vinterveckorna börjar närma sig och FLOWFaluns utbud ligger ute för bokning! ❄️

Mellan veckorna 50-2 finns det intensivkurser, workshops, egen-träning samt CAMPS att boka. Hur underbart med lite extra rolig träning under julveckorna?! 

INTENSIVKURS

Under vinterveckorna finns det intensivkuser i steg 1, steg 2 samt stretch. Intensivkurserna pågår under vecka 50-51 och innehåller två klasser per vecka, under två veckor (totalt 4 klasser per kurs). 

WORKSHOP

Temaklass, ett tillfälle.

Handstand – Söndag 19/12 kl 15:00-16:30

Drömmer du om att ha kunskapen och modet att stå på händer? Då ska du gå denna workshop! Här lär du dig grunderna i handstående och du får med dig bra övningar hem för att kunna bygga upp ett bra handstående. Du behöver inga förkunskaper. 

Lap Dance – Torsdag 23/12 kl 19:45-21:15

Ta fram din sensuella sida! Vi börjar med att skåla i ett glas bubbel för att sedan låta vår expert Maria lär oss en koreografi i Lap Dance. Boka själv eller med en kompis, det är lika kul oavsett! Klädsel är valfri, men vi rekommenderar kjol och någon form av skjorta. Kanske blir det årets julklapp till din partner? Eller varför inte en julklapp till dig själv!

Handspring – Lördag 25/12 kl 11:00-12:30

Handspring! Det är en milstolpe för många som tränar pole. Under denna workshop går vi igenom förövningar och grunderna du behöver för att klara en handspring i de olika greppen. Du bör ha gått minst en termin på steg 3. 

Flow statisk/Spinny – Lördag 25/12 kl 12:45-14:15

Vi vill alla lära oss att göra de där graciösa övningarna på stolpen. Under denna workshop lär vi oss att röra oss med ett flow på statisk pole samt grundövningarna i spinny pole. Du bör ha gått minst en termin på steg 1. 

❄️  Vinter Camps på FLOWFalun 2022 ❄️ 

Välkommen till FLOWFalun på CAMP! Vi bjuder in till ett DAY CAMP och ett SLEEPOVER CAMP! Dessa träningsdagar är ett utmärkt tillfälle för dig som vill lära dig och uppleva det lilla extra utöver dina ordinarie kurser. Intensiv och varierande träning, specialinriktade klasser, team building och gemenskap! Välkommen till vår helt nyrenoverade studio med en takhöjd på fyra meter!

DAY CAMP 2 januari 2022

Träningsläger med flera klasser på en dag. Vi kommer att köra en blandning av det mesta. Statisk pole, spinny pole, koreografi och chair dance!

Du bör ha gått en termin på steg 1 för att kunna delta.

Datum: 2 januari

Tid: Kl 10-16

Antalet klasser: 3

Klasser:

  • Poleklass Statiska Kombinationer/Snurrar 
  • Poleklass Choreo/Flow/Spinny 
  • Chair Dance/Heels (OBS ej ett måste att ha heels)

SLEEPOVER CAMP 15-16 januari 2022

Träningsläger med flera klasser /dag och övernattning. Under två dagar fyller vi schemat med en blandning av det mesta! Statisk pole, spinny pole, koreografi, chairdance, handstående och stretch! Det kommer även finnas utrymme för egen träning och fotografering. Vi avslutar träningshelgen med en önskeklass som formas efter elevernas önskemål. På lördagskvällen blir det studiohäng där vi avslutar kvällen med film och mys. 

Du bör ha gått en termin på steg 1 för att kunna delta.

Datum: 15-16 januari

Tid: 10-16

Antalet klasser: 6

Klasser:

  • Poleklass Statiska Kombinationer/Snurrar
  • Poleklass Koreografi/Flow/Spinny
  • Chair Dance
  • Handstående med och utan stolpe
  • Önskeklass
  • Stretch/Rörlighet

Klicka här för att boka!

Varmt välkommen till FLOWFaluns Vinterveckor! ☃️

Alla nyheter