Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Winter camps i Falun

14 nov, 2023 | Falun

15-16 December – Photo shoot mini camp

Välkommen till vårt photo shoot mini camp, där FLOWFalun får finbesök av FLOWLinköpings fantastiska instruktör Caroline Svahn!

Under helgen kommer vi även att passa på att ha ett photo shoot, så campet inleds på fredagen av Julias pole klass där vi lär oss fina trick på stolpen som gör sig bra på bild. Efter klassen är det gemensam middag för alla som vill!

På lördagen startar Carro dagen med sina favorit-combos och här finns nog möjlighet att komma med önskemål för den som kanske spanat in Carro på SM, VM eller instagram. Även Carro håller sen ytterligare en poleklass med fokus på sina favvotrick som gör sig bra på bild, kanske någon snygg split eller spagat?

Efter lunchen är det dags för photo shoot, så ta med dina snyggaste pole outfits!

Lagom när musklerna börjar krampa lite från allt poseande så avslutar vi helgen med en gemensam stretch. Vilken drömhelg! Skriv upp på önskelistan DIREKT eller bara ge dig själv julklappen nu och klicka “boka” på en gång!
Detta photo shoot är en gemensam tid i studion dedikerad till att fotografera tricken vi lärt oss under campet. Det kommer inte att finnas någon inhyrd fotograf utan bilderna tas med egen telefon eller kamera. I mån av tid och tillgänglighet kommer FLOWs personal på vissa camps att ha t.ex. systemkamera på plats och även hjälpa till med att ta bilder, men detta är alltså ingen garanti.

Nivå: 2+: Avslutat minst 2 terminer Steg 2 på FLOW – eller – helt trygg i cross knee release och enarms-snurrar

28-29 December – Dynamic pole & inHeels camp

Välkommen till vårt Winter camp under mellandagarna! 

Dessa dagar kommer vi ha äran att ha vår kära ägare Ida Rosén på plats, som bjuder på härliga dynamiska klasser och magisk inHeels!

Under torsdagen kommer vi nörda ner oss i teknik, både i pole och inHeels. 

På fredagen börjar vi med klassen “Dynamiska trick” där vi fokuserar på övningar som power spins, flips och tumbles, drops m.m. (här finns även möjlighet att komma med önskemål!) och går sedan över till inHeels choreo. 

Som avslut båda dagarna på campet kör vi en gemensam stretch för att varva ner och slappna av och få tips och övningar för ökad rörlighet.

Detta camp är perfekt att önska sig i julklapp, men se till att boka i tid då det är begränsat med platser!

Nivå: 3+ = Avslutat minst 2 terminer Steg 3 på FLOW – eller – helt trygg i chopper, leghangs och superman

Alla nyheter