Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Örebros sommarveckor

16 jul, 2021 | Örebro

I sommar kommer det finnas flera roliga klasser att gå i Örebro!
Dessutom har vi massa prova-på klasser och tillfällen för egen träning.
Vi ses i studion!

Här är några exempel på klasser du gärna får komma och prova under sommaren.
Fler klasser och tider kan tillkomma, håll utkik på bokningssidan!

 

Pole - Intensivkurs nybörjare

Inga förkunskaper krävs, denna kurs är för dig som är intresserad av att testa på pole! Vi har två kurser som startar i sommar, du kan välja mellan att gå två gånger i veckan i två veckor eller gå en gång i veckan i fyra veckor. Kurserna startar vecka 29.

Pole - Mixklass Steg 1-3

För dig som gått mina gått nivå 1 en termin, men även för dig som gått lite längre. En rolig mix av flera nivåer men instruktören kommer självklart anpassa utifrån vilken nivå du går. Det kan vara allt från snurrkombinationer, teknik, styrka och andra roliga saker! Startar 20 juli och håller på en gång i veckan i 4 veckor, 18:00-19:15. 

Pole - Mixklass Steg 2-3

Kursens innehåll kommer variera mellan dessa nivåer och är perfekt för dig som vill träna under sommaren med mixat utbud.
Begränsat antal elever och lektionerna kommer att anpassas efter eleverna på plats. Kursen startar 19 juli och är två gånger i veckan i 2 veckor. Måndagar & torsdagar 19:15-20:30.

Pole - Mixklass Steg 3-5

För dig som gått nivå 3 minst en termin och uppåt. En klass där det kommer mixas mellan nivåerna och det kan variera allt mellan snurrar, statiska kombinationer på stolpen och kanske drops! På den här kursen kan det komma flera roliga utmaningar men klassen anpassas självklart utifrån vad du som elev har gått för nivå. Startar 21 juli och håller på en gång i veckan i 4 veckor, 18:00-19:15

Pole - InHeels 👠

En kurs för dig som gått nivå 2 minst en termin och uppåt. På inHeels leker vi med mer sensualla rörelser och mjukt flow, klackar är varmt välkommet på dessa klasser!(Om du ej har skor så gör det inget, det går bra utan också).

Du lär dig röra dig mjukt runt stolpen med snurrar och golvkombinationer.

Startar 20 juli och håller på en gång i veckan i 4 veckor, 19:30-20:45

Pole - Öppen nivå

På dessa klasser som kallas ”öppen nivå” kan oavsett nivå boka (ej nybörjare), instruktören anpassar klassen utifrån vilka som bokar och bygger sedan upp en klass utifrån det. Som elev får man gärna skicka in förslag på vad man vill göra på klassen genom att svara på bokningsbekräftelsen så vidarebefodras informationen till instruktören. 

Alla nyheter