Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp FLOWÖrebro

19 mar, 2024 | Örebro

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWPole! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 19 och sträcker sig över 8 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar tisdag den 26:e mars kl. 12:00

Så märk denna dag i din kalender! Var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du inte missa detta?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Utöver vårt standardutbud med pole steg 1-5 så har vi en hel del annat spännande på schemat 👀

Styrka & Stretch 

Denna kurs är den perfekta kombinationen för dig som känner att du vill bli starkare och öka din flexibilitet. Genom en balanserad mix av styrkeövningar och stretch kommer du att utveckla muskelkraft och rörlighet, vilket är fundamentalt för alla typer av fysiska aktiviteter. Perfekt för dig som vill förbättra din prestation och minska risken för skador.

Stretch 

Vår Stretch-kurs fokuserar på att öka din rörlighet och flexibilitet genom en serie noggrant utvalda övningar. Denna kurs är för alla oavsett träningsnivå, som vill förbättra sin flexibilitet och på så vis stötta upp sin utveckling i pole.

Twerk 

Välkommen till en energifylld och rolig Twerk-kurs där vi kombinerar dans med en fantastisk träningsform. Twerking är en rytmisk och pulshöjande dansstil som framhäver isolering och skakning av höfterna. Denna kurs är designad för att stärka ben, rumpa och core, samtidigt som du får lära dig spännande koreografier. Ingen tidigare erfarenhet krävs, bara en vilja att släppa loss och ha roligt! 

InHeels

InHeels är en specialklass där vi tränar i fräsiga klackar med fokus på pole, flow och floorwork. Så kom och utmana din sensuella sida! Denna termin erbjuder vi både inHeels basic 1 och 2.

Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på orebro@FLOWPole.se

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWÖrebro! 

Alla nyheter