Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Örebro Höst 2023

13 jun, 2023 | Örebro

Nu finns äntligen höstens kurser uppe! 

Det går redan nu att ställa sig på väntelista på den/de kurs du vill gå i höst. Genom att ställa sig på väntelistan så får man ett mail så fort kursen går att boka. 

Tränar du på högre nivå? Då rekommenderar vi att gå minst 2 pass i veckan 😀

Nyheter på höstschemat 🍂🍁

Tävlingskurs

Denna kurs kommer vara blandad med olika instruktörer i studion samt online över ZOOM. Vår alldeles egna utbildade domare, Linnea Sörenssen kommer att titta in på något pass och gå igenom teoretiskt. Så har du tänkt att tävla i framtiden så är detta en toppen kurs att gå på! Ni hittar denna kurs på Söndagar kl 13:00. 

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga omfattar asanas (kroppsställningar), pranayama (andningsövningar), mudras (handställningar) samt mantra och meditationer. I kundaliniyogan finner man en användarmanual till den mänskliga kroppen (kroppskontroll, flexibilitet, styrka), sinnet (närvaro, lugn) och själen. Den kundaliniyogan som erbjuds på Fow är fri och oberoende av någon religion eller trosuppfattning. Kundaliniyoga kan vara både lugn och mjuk eller intensiv och tuff beroende på yogapass och lärarens preferenser. Syftet med denna yogakurs är att dynamiskt röra oss mellan de olika nivåerna och genom varje pass jobba inkännande, lugnt men även kraftfullt i olika övningar. Kursen är för dig som är ny till van yogi som vill utveckla din kroppskontroll, sinnesnärvaro och självkärlek genom yogan.

Yogainstruktören Sabina är utbildad via Kundaliniyogaakademin våren 2023 med diplomering på 130 h. 

Spinny pole

Den tredje nyheten är Spinnypole med Siana, detta är en kurs där vi fokuserar på just spinny då stolpen snurrar. Mer info om detta kommer upp inom kort!

Men sommaren då? ☀️

Vi vill också påminna om att det är många veckor kvar tills kursstart, så vi hoppas på att se många av er även under våra sommarveckor som startar från V27. Tänk på att muskler är en färskvara och vill man bibehålla styrka och kunna fortsätta på samma nivå i höst, så gäller det att underhålla sin träning!

Vi önskar en trevlig sommar, med massa pole, handstående och bad 🏊‍♀️ 🏖

Varma hälsningar instruktörerna på FLOWÖrebro 

Alla nyheter