Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Örebro hösten 2024

18 jun, 2024 | Örebro

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWPole! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 34 och sträcker sig över 16 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar torsdag 20:e juni kl. 12:00.

Så märk denna dag i din kalender och var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du inte missa detta?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Vad är nytt på schemat?

Utöver vårt ordinarie kursutbud av pole steg 1-5 erbjuder vi en hel del annat spännande.

InHeels Steg 1-3 👠

InHeels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på pole, flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Utmana din sensuella sida! I höst erbjuder vi inHeels basic 1 och 2 samt inHeels steg 3 vilket är första steget på vår intermediate nivå.

Nyckeltrick Steg 4-5 🔑

Den perfekta kursen för dig som tidigare gått steg 4 minst en gång, och vill fokusera på våra viktigaste övningar från steg 4 och 5.

Styrka & Stretch

Denna kurs är den perfekta kombinationen för dig som vill bli starkare och öka din flexibilitet. Genom en balanserad mix av styrkeövningar och stretch kommer du att utveckla muskelkraft och rörlighet. Perfekt för dig som vill förbättra din prestation och minska risken för skador.

Stretch

Vår Stretch-kurs fokuserar på att öka din rörlighet och flexibilitet genom en serie noggrant utvalda övningar. Denna kurs är för alla oavsett träningsnivå, som vill förbättra sin flexibilitet och på så vis stötta upp sin utveckling i pole.

Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på Orebro@flowpole.se

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWÖrebro! 💚

Alla nyheter