Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vårterminen 2024 i Örebro

14 nov, 2023 | Örebro

Vårterminen drar igång vecka 3 och pågår i 16 härliga veckor. Här kan du välja bland ett stort utbud av kurser. Det finns något för alla! Bokningen öppnar på tisdag den 21 november kl. 12:00 så var redo med dator, telefon eller padda🏃🤩
Vill du få en påminnelse? På vår bokningssida kan du skriva upp dig på väntelista för de kurser du är intresserad av, i samma sekund som bokningen öppnar får du då ett mail om att du kan boka kursen.

Nyheter våren 2023

👠 InHeels basic 2 

Detta är en klass för dig som tidigare gått inHeels basic, som numer kommer heta inHeels basic steg 1. InHeels basic steg 2 kan du gå flera terminer och på steg 2 kommer det fler utmaningar, denna klass bokar man innan det är dags för intermediate. 

☀️ Steg 1 – Dagtid

Så du som kanske jobbar skift eller har udda arbetstider men vill börja med pole!? Nu finns det inga ursäkter för vi har nämligen 2 dagtids kurser för nybörjare – Tisdagar kl 12:00-13:00 samt Onsdagar kl 10:00-11:00

🍑 Twerk

Vi har även en gammal nyhet, vilket är Twerk som äntligen är tillbaka på schemat, twerk hittar ni på Måndagar. 

I övrigt har vi försökt behålla schemat så likt föregående som möjligt, med vissa justeringar. Vi har som vanligt utöver pole både stretch och styrka/stretch, dessa är ett superbra komplement för den vanliga poleträningen för att utvecklas snabbare samt nå din mål både styrkemässigt och bli mer flexibla. 

Schemat hittar du på bokningssidan och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad. 

Är du helt ny på FLOW?
Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍 Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Skicka gärna ett mejl till oss i Örebro om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor. 

Varmt välkommen till FLOWÖrebro 💚

Alla nyheter