Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Winter camps i Örebro

14 nov, 2023 | Örebro

18-19 December – Photo shoot mini camp

Välkommen till vårt photo shoot mini camp! Denna helg passar dig som är absolut nybörjare eller har gått minst två terminer Steg 2 på FLOW. Högre nivåer är självklart också välkomna!

Fokus under detta camp är att lära sig enkla men vackra poser. Perfekta att använda till campets photo shoot så du får med dig fina bilder hem på dina nya kunskaper eller kanske för att förgylla sina sociala medier. 

Campet inleds med ett spännande pass i helgrupp, här kommer vi att blanda styrka med samarbete. Därefter delas gruppen in i två  – för att ytterligare kunna anpassa övningarna till helt rätt nivå.
I polsalen fokuerar vi på poletrick medan vi i lilla salen tränar på övningar och poser på golvet. Båda grupperna kommer såklart få köra båda klasserna. 

På dag 2 samlas vi för en gemensam uppvärmning samt lite repetition och förberedelse från gårdagens övningar och därefter kör vi photo shoot – så ta med dina snyggaste pole eller träningsoutfits! 

Lagom när musklerna börjar krampa lite från allt poseande så avslutar vi helgen med en gemensam stretch. 

Vilken fantastisk start på det nya året! Skriv upp på önskelistan DIREKT eller bara ge dig själv julklappen nu och klicka “boka”. Detta camp vill du inte missa, så ge dig själv en tidig julklapp! 

GRUPP 1:
Steg 1: Inga förkrav – alla är välkomna, även helt nybörjare!
GRUPP 2:
Steg 2+ : Avslutat minst 2 terminer Steg 2 på FLOW – eller – helt trygg i cross knee release och enarms-snurrar

6-7 Januari – Pole tricks & inHeels camp

Välkommen till vårt Winter camp i Örebro!
Här får ni njuta av intensiv träning, coola dynamiska trick, magiskt flowig spinny, rolig twerk och sensuell inHeels!

Under vissa delar av campet så kommer gruppen att delas upp i två grupper – för att ytterligare kunna anpassa dessa redan avancerade övningar till helt rätt nivå.

I polesalen kommer Ida Rosén att hålla klassen “Dynamiska trick” där vi fokuserar på övningar som power spins, flips och tumbles, drops m.m. För denna klass går det även bra att komma med önskemål!

Parallellt så kommer Frida & Emma att hålla styrkepass i lilla salen – ta med ombyte och en svett-handuk! 

På eftermiddagen samlas hela gruppen igen för en gemensam spinnyklass.

På lördagkvällen hänger vi sedan kvar på studion för att beställa mat och äta gemensamt samt gotta ner oss i härligt tjejsnack!* 

På söndagen börjar vi dagen med en gemensam Twerk-klass med Frida – ta med lösa shorts eller byxor!!

I Polesalen håller Ida inHeels-klasser (klackar är frivilligt) och i lilla salen håller Emma floorwork.
Här går det bra att byta grupp för den som önskar!

Men kanske har mer erfarenhet av pole än heels, eller tvärtom. Boka ditt camp för den nivå du är på för pole, och svara sedan på ditt bekräftelsemail och berätta lite om din erfarenhet av heels.

Skriv upp på önskelistan DIREKT eller ba ge dig själv julklappen nu på en gång och klicka “boka”. Det är alltså bara 9 platser i varje grupp, så missa inte att boka i tid!

* Hen & han är självklart varmt välkomna både på klasser och tjejsnack. Vi strävar efter att bli bättre och bättre på könsneutralt språk och inkludering. I det här fallet kände vi att begreppet “tjejsnack” passade bäst, bl.a. då majoriteten av våra elever är tjejer. Vi känner också en stolthet över den “girlpower” som finns på studion och hoppas att ingen tar illa upp, att vi kallar det “tjejsnack” exkluderar inte att andra får vara med, men ger en liten förvarning om att samtalen kanske kommer kretsa kring stereotypt tjejiga grejer. Kanske.

Grupp 1: Steg 3+: Avslutat minst 2 terminer Steg 3 på FLOW – eller – helt trygg i chopper, leghangs och superman
Grupp 2: Steg 5+: Avslutat minst 2 terminer steg 5 på FLOW – eller – helt trygg i handspring & shouldermount

Alla nyheter