Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp! Höstterminen i Säffle

16 jun, 2022 | Säffle

Höstens kurser går att boka nu!🍂😍

Visst har vi längtat efter att få planera in höstens träning redan nu?! I höst har vi flera roliga & spännade kurser hos oss i Säffle. Utöver steg 1-4, junior pole så hittar du in heels, koreografiklass, twerk och power pole! 💪🏼

📝Boka här: FLOWPole.se/boka/saffle ❤️

NYHETER PÅ FLOW i Säffle

💃Koreografiklass: En klass för dig som gillar att dansa till musik runt stolpen och här kommer du även lära dig grunder i dans utan stolpe som t.ex uppvärmning. Denna klass är för dig som gått steg 1 en termin och uppåt.

👠 In heels basic: En klass i klackar där du lär dig grunderna i att gå runt stolpen, testa olika snurrar, floorwork och tricks! Denna klass är för dig som gått steg 1 en termin och uppåt. (Skor ingår till ett värde av 40% av kurserns pris! Mer info HÄR)

💪🏼Powerpole: Träna styrka på stolpen! Här kommer det vara övningar du gör på stolpen och även på golvet. Vill du bli starkare inom pole?

INSTRUKTÖRER!

❤️ I höst kommer vår tränare Emma Ring komma tillbaka och instruera hos oss (så kul!) Hon har många års erfarenhet inom pole, passa på att gå en eller flera klasser med henne.

❤️ Emma Söderblom, hon har varit elev hos oss sedan många år tillbaka och har tidigare erfarenhet i dans, så i höst hittar ni henne på koreografiklass!

Om du är FLOWMedlem får du dessutom 20% rabatt på alla kurser och klasser samt fri egen träning. Hur bra?! För mer info och bli medlem hittar du HÄR

Frågor eller funderingar?

Maila oss på Saffle@FLOWPole.se

Vi ses i höst!🍂

FLOWSäffle med instruktörer ❣️

Alla nyheter