Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Säffle Höst 2023

13 jun, 2023 | Säffle

Höstens kurser går nu att ställa sig på kö!🍂😍

Visst har vi längtat efter att få planera in höstens träning redan nu?! 

I höst har vi flera roliga & spännande kurser hos oss i Säffle. Utöver steg 1-4, junior pole så hittar du inHeels, Tävlingskurs (spännande?!),  mixkurs, abs & ass och mycket mer! 

📝Boka här: FLOWPole.se/boka/saffle ❤️

NYHETER PÅ FLOW i Säffle

🏅 Tävlingsklass

En kurs för dig som är nyfiken på att testa tricksen som finns med i regelverket när man tävlar i SM, här kommer vi även diskutera och utveckla om man vill lära sig mer om regelverket. Kanske vill du tävla nästa år 2024? Perfekt start att gå denna kurs, då du har stor kunskap om att bygga ett nummer. Eller om du vill tävla ett annat år. Kom, det blir kul! 

👠 inHeels basic

En klass i klackar där du lär dig grunderna i att gå runt stolpen, testa olika snurrar, floorwork och tricks! Denna klass är för dig som gått steg 1 en termin och uppåt. (Skor ingår till ett värde av 40% av kurserns pris! Mer info HÄR)

💫 Mixkurs

Vad är det? Jo, det är en rolig kombination av stretch, twerk & chairdance! De första tre veckorna börjar med stretch och sedan går över till twerk i 4 veckor. De sista 8 veckorna är det 4 veckor av floorwork och 4 veckor av chairdance. Hur kul kombination?!  😀

INSTRUKTÖRER!

Det är så himla kul att vi växer i instruktörsteamet. Kanske har du redan träffat dom i studion som elever eller att de redan har hållit en kurs/klass? Här kommer våra nya puddingar som vi vill ge extra mycket kärlek!  

❤️ Michaela Svanelind

❤️ Linnea Nilars 

❤️ Linda Andersson

Välkommen in i gänget! 

Om du är FLOWMedlem får du dessutom 20% rabatt på alla kurser och klasser samt fri egen träning. Hur bra?! För mer info och bli medlem hittar du HÄR

Frågor eller funderingar?

Maila oss på Saffle@FLOWPole.se

Vi ses i höst!🍂

FLOWSäffle med instruktörer ❣️

Alla nyheter