Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp! Vårterminen i Säffle

8 nov, 2022 | Säffle

Snart nytt år och nya kurser att kolla in!😍


Vårens kursutbud för 2023 går nu att kolla in och planera hur kurserna kommer vara. Den I5 november kl 12:00 kommer bokningarna öppna. Så ställ dig på väntelista för att inte riskera att klassen hinner bli fullbokad! 😮😍
I vår kommer vi hålla alla steg från 1-4 och sedan andra spännande kurser som bl.a In heels Basic, Styrka/Stretch, Abs & Ass & Mammamage! Just nu kan du endast ställa dig på väntelista då kurserna inte har öppnats för att boka, men perfekt tillfälle att planera hur våren kommer bli och var förberedd när man kan boka! 

Se kurser och klasser här: FLOWPole.se/boka/saffle 

🌟Nyheter för våren! 🌟

🤰Mammamage: En klass för dig som nyss fött barn och vill träna upp bl.a magen men vi jobbar också med hela kroppen. Frida som håller klassen är utbildad mammamagetränare genom Maternityhealth by mammamage 2021. Så här kommer vi gå igenom från grunden. Barn är såklart välkommet, nyfödd fram till 10 månader. Vi tränar i små grupper. 

🍑Abs & Ass: Ett 45 minuters träningspass med fokus på rumpa och mage helt enkelt! Utlovar träningsvärk, skratt och varierade övningar! Viktigast är att vi utför övningen korrekt, så vi kommer jobba mycket grundteknik innan vi utökar tempot. 

👠 In heels basic: En klass i klackar där du lär dig grunderna i att gå runt stolpen, testa olika snurrar, floorwork och tricks! Denna klass är för dig som gått steg 1 en termin och uppåt. (Skor ingår till ett värde av 40% av kurserns pris! Mer info HÄR)

🏋️‍♀️🧘‍♀️Styrka/Stretch: En klass där vi börjar med 30 minuter styrka och sedan går över på att stretcha ut kroppen. Träningsövningarna kan variera från egen kroppsvikt till träningstillbehör såsom gummiband och kettlebells.

Steg 2 kommer vara 75 minuter istället för 90 minuter som det varit tidigare. 

❤FLOWMedlemmar får 20% på alla kurser och klasser samt fri egen träning. Så om du funderat på att träna lite mer, ta tillfället och bli medlem! Läs mer HÄR 

Är du osäker på vilken kurs du ska boka?
Fråga din instruktör om råd eller mejla oss Saffle@FLOWPole.se  💌

Välkommen till oss!💖

Alla nyheter