Vill du prova på?

Ibland kan det ju vara skönt att prova något innan man totalt ger sig hän, det har vi full förståelse för. Många av de kurser vi erbjuder, t.ex. Pole, är det sällan någon som provat innan de börjar hos oss. Här dyker de datum och tider upp då vi erbjuder just Prova-på klasser, finns det inga tider att boka så har vi just nu inga prova-på klasser planerade.

Att tänka på inför en prova-på klass, när det gäller träningsformer som till exempel just pole, är att det inte riktigt gör träningsformen rättvisa att bara gå ett tillfälle. Ibland kan det till och med ge motsatt och lite avskräckande effekt hos vissa. En stor rädsla och fördom är att man är för “klumpig” för att träna detta, att man kommer se och känna sig lite dum och helt ärligt; Risken för detta är ganska stor första gången, men det är helt okej! Man är lite nervös, nya människor, ny instruktör, kanske nya träningskläder och hjärnan och kroppen kommunicerar kanske inte som de behöver i början.

Det härliga och spännande med denna fantastiska träningsform är däremot sällan det som känns superenkelt vid första försöket utan just de där “svåra”, klumpiga och ograciösa övningarna som man successivt lär sig att behärska! För vissa tar det några försök eller två, för andra några veckor, någon tycker att en övning är superlätt medan en annan står och kämpar med precis samma övning för att med bravur klara av nästa.

Men oavsett vilket, så är känslan av att klara av något som vid första försöker kändes näst intill omöjligt, det som gör detta så otroligt roligt, och den känslan är svår att hinna uppleva på bara en lektion.

Hoppas du överväger att ge det ett SERIÖST försök! “En gång är ingen gång”… Vi ses!
Varma hälsningar FLOW