Poledance lektion

Instruktörsutbildning 🎓

9 mar, 2022 | FLOW

SISTA MINUTEN ERBJUDANDE 50% – Lördag + söndag 12 & 13 MARS

VĂ€lj ”Betala senare” vid bokning och svara pĂ„ ditt bekrĂ€ftelsemail efter genomförd bokning, rabatten dras manuellt
Boka hÀr!

Är du intresserad av att bli poleinstruktör? Eller kanske redan har börjat hĂ„lla klasser och vill fördjupa din kunskap och kompetens ytterligare? Eller varför inte bara utveckla din tekniska förstĂ„else för pole, bara för din egna utvecklings skull. 

Jag som hÄller denna utbildning heter Ida Rosén och Àr Àgare och grundare till FLOWPole.

Jag har sjĂ€lv gĂ„tt ett flertal olika internationella Pole-instruktörsutbildningar och Ă€ven pratat med ett flertal personer som gĂ„tt andra poleutbildningar, Ă€ven i Sverige, för att fĂ„ en förstĂ„else för vad som varit bra och vad som kanske saknats och gĂ„r att förbĂ€ttra. Baserat pĂ„ detta sĂ„ har vi pĂ„ FLOW valt att separera det vi internt kallar för ”genomgĂ„ngar”, dĂ€r vi gĂ„r igenom specifika tricks för respektive steg/nivĂ„ i vĂ„rt kursunderlag, och denna INSTRUKTÖRSUTBILDNING som istĂ€llet fokuserar pĂ„ instruktörsrollen som helhet samt grundlĂ€ggande teknik för olika övningar inom pole.

PĂ„ instruktörsutbildningen prioriteras istĂ€llet att dels ge er verktyg till hur man bli Ă€nnu tryggare i sin roll som instruktör i allmĂ€nhet samt hur man kan fĂ„ en bĂ€ttre förstĂ„else för pole som trĂ€ningsform och utmaningarna som finns, lĂ€r sig analysera och ”felsöka” vanliga misstag Ă€ven pĂ„ trick man kanske aldrig en gjort sjĂ€lv förut.

Vi gĂ„r igenom och presenterar anatomi, trĂ€ningslĂ€ra och biomekanik, vad det betyder och innebĂ€r, vad man kan ha för anvĂ€ndning av att kunna mer om det och vart man kan vĂ€nda sig om man vill fördjupa sig ytterligare i dessa delar. En bĂ€ttre förstĂ„else i hur kroppen fungerar och förhoppningsvis en intressevĂ€ckare för att utvecklas vidare inom detta omrĂ„de. En oerhört vĂ€rdefull kunskap bĂ„de för dig som instruktör men Ă€ven för att fĂ„ en bĂ€ttre förstĂ„else för sin egen kropp. 

PĂ„ instruktörsutbildningen gĂ„ vi Ă€ven igenom det som jag valt att kalla för “tekniska & fysiska principer” inom just pole. Det kan vara grundlĂ€ggande knep och metoder inom pole som Ă€r anvĂ€ndbara för flera olika trick. En grundsĂ€tt att tĂ€nka och analysera som gĂ„r att applicera pĂ„ mĂ„nga olika övningar, som dĂ€remot inte innebĂ€r att vi lĂ€gger 30 minuter pĂ„ att lĂ€ra ut ett enskilt trick.

Man kan jĂ€mföra det med en matlagningskurs; IstĂ€llet för att lĂ€gga 2 timmar pĂ„ att lĂ€ra er att enbart göra spaghetti bolognese sĂ„ lĂ€r jag er en mĂ€ngd knep för hur man kokar en perfekt pasta varje gĂ„ng och hur man kan krydda olika sĂ„ser för att de ska bli magiska. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du sjĂ€lv anvĂ€nda och utveckla dessa grunder för att experimentera och fortsĂ€tta lĂ€ra pĂ„ egen hand och utveckla din personliga och unika instruktörsprofil 

KursinnehÄll:

  • Instruktörsrollen
  • SĂ€kerhet & skadeförebyggande
  • FörstĂ„else för anatomi & biomekanik
  • UppvĂ€rmning & musikanalys
  • Tekniska & fysiska principer
  • Poleteori
  • Praktiska övningar, pole

MÄlet med denna kurs Àr att du ska bli en trygg och analyserande instruktör med en bred verktygslÄda och kunskap om hur du pÄ bÀsta sÀtt kan fortsÀtta din utveckling pÄ egen hand, inte bara gÄ frÄn kursen med en bunt förbestÀmda trick. Jag hoppas att detta gav lite mer information och intresse! Jag har samlat alla mina bÀsta knep frÄn mina drygt 12 Är aktiva Är som instruktör (sannolikt Sveriges idag mest erfarna poleinstruktör?) och jag ser verkligen ser fram emot att kunna dela detta med fler!

Vill ni lÀsa lite mer om mig och vad jag gjort fÄr ni gÀrna kika in hÀr:
http://theahaexperience.com/about-ida/

Mer information mailas ut till deltagare inför utbildningen.
Kan du inte delta denna gĂ„ng, men vill vara först att fĂ„ information nĂ€r nĂ€sta utbildning arrangeras? Mejla mig! MĂ€rk ditt mail med ”Instruktörsutbildning”

ida@flowpole.se

P.S. Ska du kanske starta ny studio eller Ă€r helt ny som instruktör och Ă€r intresserad av ytterligare utbildning dĂ€r vi gĂ„r igenom fler specifika tricks? DĂ„ finns möjlighet att ta del av vĂ„rt unika och vĂ€lbeprövade kursunderlag samt delta pĂ„ de genomgĂ„ngar som genomförs i detta underlag. 
Maila mig pÄ adressen ovan sÄ tar vi det dÀrifrÄn!

Alla nyheter