Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vårterminen 2024 i Falun

14 nov, 2023 | Falun

Vårterminen startar vecka 3 och pågår i 16 veckor. Här kan du välja bland ett stort utbud av kurser. Det finns något för alla! Bokningen öppnar på tisdag den 21 november kl. 12:00 så var redo med dator, telefon eller padda🏃🤩
Vill du få en påminnelse? På vår bokningssida kan du skriva upp dig på väntelista för de kurser du är intresserad av, i samma sekund som bokningen öppnar får du då ett mail om att du kan boka kursen.

Pole

Våra kurser i pole är på Steg 1-5 nivå. I Steg 1 behöver du inga förkunskaper, du börjar som nybörjare. Läs mer om våra steg. 

Aerial Hoop

Aerial är ett samlingsnamn för luftakrobatik med redskap som hänger fritt från taket. Vi erbjuder en kurs i redskapet Hoop för både nybörjare och mer erfarna.

InHeels 

Inheels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på pole, flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Utmana din sensuella sida! Vi har kurser för både nybörjare och mer erfarna. 

Stretch 

Stretch är perfekt för dig som snabbt vill utöka din rörlighet och flexibilitet! Vi kombinerar styrka och stretch vilket är ett absolut måste för en snabb utveckling i Pole och Aerial! 

Tävlingskurs

Är du sugen på att tävla SM? Antingen 2024 eller i framtiden? Då erbjuder vi tävlingsträning på FLOWFalun. Maila falun@flowpole.se om du vill veta mer om detta.  

Egen träning 

Under vårterminen kommer vi kunna erbjuda fler tider för egen träning jämfört med höstterminens en gång i veckan. Tiderna kommer ut på schemat närmare kursstart.  

Schemat hittar du på bokningssidan och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad. 

Är du helt ny på FLOW?
Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍 Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Skicka gärna ett mejl till oss i Falun om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor. 

Välkomna till FLOWFalun 💛 /Julia, Josefine, Sara, Elin, Anna, Andrea, Liz, Willman, Kerstin och Emma

Alla nyheter