Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Stämpelkort

26 jun, 2021 | FLOW

Ett alternativ till dig som inte kan boka en hel kurs!

På bokningssidan kan du välja mellan “Kurser” och “Klasser”. Klasser innebär att du bokar enstaka tillfällen istället för en kurs som består av flera tillfällen.

Drop-in är när du bokar enstaka klasser som är del av en kurs.
Workshop är också enstaka klasser men som inte är del av en kurs.

Information

Du bokar alltid din plats i förväg via vår hemsida. Du kan därmed inte “droppa in” på plats utan att först ha bokat din plats.

Workshops
En workshop kan variera i längd och är helt fristående från kursutbudet, det kan t.ex. vara ett specifikt tema, en spännande koreografi eller kanske en gästinstruktör på besök.  
För workshops framgår det på bokningssidan om det krävs några särskilda förkunskaper eller om klassen är öppen för nybörjare. 

Drop-in
Drop-in-klasser som ingår i en kurs är främst till för dig som redan har gått en liknande kurs tidigare men inte har möjlighet att delta en hel kursomgång.
Detta alternativ rekommenderas ej på nybörjarnivå.

Har du erfarenhet men har aldrig tränat på just FLOW tidigare?

Om du tidigare har tränat på en annan studio så behöver du kontakta FLOW innan du väljer steg. Detta då nivåer och övningar skiljer sig mellan olika studios. Denna regel är viktig för att våra instruktörer ska känna sig trygga i att du har den teknik som krävs för det steg du bokar och för att våra elevers skull då man hinner mer fler övningar på lektionen om alla har samma förkunskaper. Dessutom får ju du som elev ut mest av klassen när du tränar på rätt steg! Mejla din studio om du är helt ny på FLOW så hjälper vi dig hitta rätt. 

Är du helt ny inom träningsformen?

Om du är helt ny och vill prova några klasser? Kontakta gärna oss via mejl så ser vi över vilken lösning som är bäst för just din situation i förhållande till var vi är i pågående kursomgång. På steg 1 så skiljer sig nivån mycket från de första kurstillfället tills det sista, vilket gör att det inte är optimalt att “droppa in” som helt ny på slutet av en pågående kurs. 

Alla nyheter