Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Utbildningspaket – Instruktörsutbildning

1 okt, 2023 | FLOW, Utbildning

Nu öppnar vi våra utbildningar för alla – är det något för dig?

Vill du utveckla dina egna pole-skills och kanske till och med har funderat på hur det skulle vara att bli instruktör? Vill du få en bättre förståelse för tekniken i pole? Eller är du kanske instruktör redan och vill få ny inspiration, motivation och underlag till dina klasser?

Eller driver du kanske en studio och vill utveckla och motivera dina instruktörer ytterligare, samt få hjälp och stöd i kursmaterial och planering?

Nu öppnar vi för första gången upp alla våra utbildningar och genomgångar – och erbjuder dessutom utbildningspaket till förmånliga priser för både privatpersoner, grupper och studios. I studiopaketet ingår även rättigheterna till att använda FLOW’s upphovsrättsskyddade och uppskattade kursunderlag på er studio. 

FLOW söker fler instruktörer till alla våra studios!

Vill du bli instruktör på FLOW? Nu söker vi fler instruktörer till våra studios och framför allt söker vi dig som kan hålla kurser på andra tider än måndag-torsdag efter kl. 16:00, alltså dagtid på vardagar och på helger.
Men alla intresseanmälningar är välkomna! Det gäller även om du t.ex. har oregelbundet schema, jobbar skift, har barn vv eller liknande. 

Läs gärna mer om våra utbildningar här på hemsidan och maila din lokala studio för att anmäla ditt intresse, märk ditt mail med “Instruktörsutbildning”

Alla nyheter