Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vårterminen 2024 i Linköping

14 nov, 2023 | Linköping

🌸 Vårterminen 🌸 startar vecka 3 och pågår i 16 veckor. Här kan du välja bland ett stort utbud av kurser. Det finns något för alla!

📲 Bokningen öppnar på tisdag den 21 november kl. 12:00 så var redo med dator, telefon eller padda.
🏃🤩 Vill du få en påminnelse? På vår bokningssida kan du skriva upp dig på väntelista för de kurser du är intresserad av, i samma sekund som bokningen öppnar får du då ett mail om att du kan boka kursen.

Pole

Våra kurser i pole är på steg 1-4 nivå. I steg 1 behöver du inga förkunskaper, du börjar som nybörjare. Läs mer om våra steg.

Steg 2+

Den perfekta mellanlandningen innan du tar klivet vidare till steg 3. Passar dig som gått minst två terminer av steg 2 och söker nya utmaningar men samtidigt vill fortsätta att slipa på teknikerna och nyckeltricken från steg 2.

inHeels

InHeels är en specialklass där klackar är välkommet (men inte obligatoriskt) med fokus på pole, flow och floorwork. Utmana din sensuella sida! I vår erbjuder vi inHeels basic där inga förkunskaper krävs.

SM paket

Är du sugen på att tävla SM? Antingen 2024 eller i framtiden? Då erbjuder vi tävlingsträning på FLOWLinköping i våran tävlingssal. Maila linkoping@flowpole.se om du vill veta mer om detta!

Aerial

Aerial är ett samlingsnamn för luftakrobatik med redskap som hänger fritt från taket. Vi erbjuder mixad aerial kurser steg 1-3 med hoop, hammock och öppna silks. På aerial steg 1 behöver du inga förkunskaper.

Är du helt ny på FLOW?
Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍 Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Skicka gärna ett mejl till oss i Linköping om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor. 

Varmt välkommen till FLOWLinköping 💙

Alla nyheter