Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Winter camps i Linköping

14 nov, 2023 | Linköping

20-21 December – Photo shoot mini camp

Välkommen till vårt photo shoot mini camp! Denna helg passar dig som är absolut nybörjare eller har gått två terminer på FLOW. Högre nivåer är självklart också välkomna!

Fokus under detta camp är att lära sig enkla men vackra poser. Perfekta att använda till campets photo shoot så du får med dig fina bilder hem på dina nya kunskaper eller kanske för att förgylla sina sociala medier. 

Campet inleds med ett spännande pass i helgrupp, här kommer vi att blanda styrka med samarbete. Därefter delas gruppen in i två  – för att ytterligare kunna anpassa övningarna till helt rätt nivå.
I polsalen fokuerar vi på poletrick medan vi i öppna salen även kikar på övningar på golvet och kanske till och med i några av våra aerial-redskap. Båda grupperna kommer såklart få köra båda klasserna. 

På söndagen samlas vi för en gemensam uppvärmning samt lite repetition och förberedelse från gårdagens övningar och därefter kör vi photo shoot – så ta med dina snyggaste pole eller träningsoutfits! 

Lagom när musklerna börjar krampa lite från allt poseande så avslutar vi helgen med en gemensam stretch. 

Vilken fantastisk start på det nya året! Skriv upp på önskelistan DIREKT eller bara ge dig själv julklappen nu och klicka “boka”. Det är alltså bara 9 platser i varje grupp för detta camp, så passa på innan platserna ryker!

Grupp 1: Nybörjare (9 platser) Inget – alla är välkomna, även helt nybörjare!
Grupp 2: Steg 2+ (9 platser) Steg 2+ : Avslutat minst 2 terminer Steg 2 på FLOW – eller – helt trygg i cross knee release och enarms-snurrar

13-14 Januari – Pole tricks & inHeels camp

Välkommen till vårt Winter camp i Linköping! Här får ni njuta av intensiv träning, coola dynamiska trick, spännande dubbel och sensuell inHeels.

Under vissa delar av campet så kommer gruppen att delas upp i två grupper – för att ytterligare kunna anpassa dessa redan avancerade övningar till helt rätt nivå.

I polesalen kommer Ida Rosén att hålla klassen “Dynamiska trick” där vi fokuserar på övningar som power spins, flips och tumbles, drops m.m. För denna klass går det även bra att komma med önskemål!

Parallellt så kommer Hedda att hålla ett av sina effektiva och uppskattade styrkepass i lilla salen – ta med ombyte och en svett-handuk! 

På eftermiddagen samlas hela gruppen igen för en gemensam dubbelklass med både Hedda & Ida!

På lördagkvällen hänger vi sedan kvar på studion för att beställa mat och äta gemensamt samt gotta ner oss i härligt tjejsnack!* 
På söndagen börjar vi dagen med en gemensam frukost på studion och startar sen dagens klasser. 

I Polesalen håller Ida inHeels-klasser (klackar är frivilligt) och i öppna salen kommer Hedda att kombinera olika övningar både på och av stolpen. Här går det bra att byta grupp för den som önskar!

Men kanske har mer erfarenhet av pole än heels, eller tvärtom. Boka ditt camp för den nivå du är på för pole, och svara sedan på ditt bekräftelsemail och berätta lite om din erfarenhet av heels.

Skriv upp på önskelistan DIREKT eller ba ge dig själv julklappen nu på en gång och klicka “boka”. Det är alltså bara 9 platser i varje grupp, så missa inte att boka i tid!

* Hen & han är självklart varmt välkomna både på klasser och tjejsnack. Vi strävar efter att bli bättre och bättre på könsneutralt språk och inkludering. I det här fallet kände vi att begreppet “tjejsnack” passade bäst, bl.a. då majoriteten av våra elever är tjejer. Vi känner också en stolthet över den “girlpower” som finns på studion och hoppas att ingen tar illa upp, att vi kallar det “tjejsnack” exkluderar inte att andra får vara med, men ger en liten förvarning om att samtalen kanske kommer kretsa kring stereotypt tjejiga grejer. Kanske.

NIVÅ

Grupp 1: (9 platser) Steg 3+: Avslutat minst 2 terminer Steg 3 på FLOW – eller – helt trygg i chopper, leghangs och superman

Grupp 2: Steg 4+: Avslutat minst 2 terminer steg 4 på FLOW – eller – helt trygg i butterfly & brass monkey

inHeels:
Grupp 1: Ingen eller liten erfarenhet av träning i klackar
Grupp 2: Minst 2 terminer inHeels

Alla nyheter