Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp – Sommarterminen i Säffle

29 mar, 2022 | Säffle

Äntligen! 😍 Nu är schemat för sommarterminen släppt och hos oss kan du träna pole, twerk, styrka & stretch. Denna termin kommer du finna flera olika inriktningar i pole och nedan kommer vi beskriva varje klass. Sommarterminen pågår från vecka 19, 9–15 maj t.o.m. vecka 26 (8 veckor).

Schemat hittar du på vår bokningssida & du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu! Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps tisdagen den 4 april och det är ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad.

Pole 🤸‍♀️

Kurserna i pole är steg 1–5 och på steg ett behöver du inga förkunskaper utan du kommer lära dig allt från grunden. Läs om stegen här.

Mammapole 👶

En 60 minutersklass där ditt barn får vara med på klassen. Här samlas vi som vill träna tillsammans oavsett om du poleat tidigare eller ej. Läs mer på bokningssidan för mer information.

Junior Pole 7–10 år 👧

Denna klass är för ditt barn som vill prova en ny träningsform! Klassen är för nybörjare. Vi kombinerar pole, styrka, stretch & lek. I slutet av varje termin har vi kombinerat ihop en koreografi som vi visar upp för föräldrarna vid sista tillfället eller vid en specifik dag & tidpunkt.

Junior Pole 11–14 år👧

Denna klass är för barn 11–14 år, dem kommer gå igenom stegunderlaget som den vuxna kursen. Kursen är för nybörjare.

Twerk Nybörjare 🍑

En klass för dig som vill lära dig skaka rumpa, träningsvärk i både ben, mage och käkar! Vi går igenom grunderna i twerkteknik och bygger ihop till en koreografi.

Stretch 🧘‍♀️

En stretchklass för nybörjare och erfarna. Uppvärmning sker tillsammans i lugnt tempo för att komma ner i varv och sedan börjar vi stretcha. Övningar kan variera från ett ”flow” till två minuters hållning.


Är du helt ny på FLOW? ❤️

Vad kul att du har hittat hit
Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.
Klicka här för att läsa om vilka alternativ som passar för dig som ny.
Och skicka gärna ett mejl till saffle@flowpole.se om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor.

Vi ser fram emot att träffa dig!

/Instruktörerna på FLOWSäffle

Alla nyheter