Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vill du bli instruktör?

4 aug, 2022 | Stockholm

Om du någon gång funderat på att ta steget att bli instruktör på FLOW så har du chansen att söka inför hösten nu! ⏳

Just nu är FLOWStockholm i behov av 1-2 nya instruktörer i Pole. Men är du intresserad av att instruera i någon annan träningsform så är även det välkommet! ☺️

Skicka din intresseanmälan till Stockholm@flowpole.se så återkommer vi inom kort med mer information. 💌 Döp mejlet till “Intresseanmälan instruktör” och beskriv gärna kort din träningsbakgrund samt varför du är nyfiken på att instruera.

Vad innebär det att vara instruktör på FLOW?

Om du tycker om Pole, Aerial eller någon annan träningsform i FLOWs utbud och tycker om att dela med dig av dina kunskaper för att få andra att lyckas så kan rollen passa dig! 😍 På FLOW fokuserar vi på teknik, pedagogik och träningsglädje för att både våra instruktörer och elever ska få den bästa möjliga upplevelsen.

🤔 Kunskap?

Vill du instruera i Pole eller i Aerial så få du genomgångar av FLOW i hur du lär ut våra nyckeltrick på ett pedagogiskt och säker sätt. På våra kurser på basic-nivå så finns ett färdigt underlag att utgå ifrån, vilket underlättar planeringen för dig som instruktör.

🫣 Koreografi?

Det finns absolut inga krav på att du själv ska sätta ihop koreografier/dans om du inte känner dig trygg i det. Efterfrågas koreografi av elever kan du om du vill skapa det tillsammans med elever under kursens gång, eller med hjälp av annan instruktör på FLOW – men som sagt, koreografi är inget krav.

😶‍🌫️ Frånvaro?

Har du inte möjlighet att instruera samtliga veckor under en termin? Ingen fara! Det går ofta bra att dela en kurs med en annan instruktör, eller lösa vikarie. Det viktiga är att du säger till i god tid så att vi tillsammans hinner hitta en bra lösning.

Varmt välkommen med din ansökan! 💜

Alla nyheter