Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp FLOWStockholm

19 mar, 2024 | Stockholm

Det är dags att kickstarta en ny termin hos FLOWPole! Vi har satt ihop ett spännande schema som börjar vecka 19 och sträcker sig över 8 inspirerande veckor. Utforska vårt breda utbud av kurser – det finns alternativ för alla, oavsett nivå eller intresse!

Bokningen öppnar tisdag den 26:e mars kl. 12:00

Så märk denna dag i din kalender! Var redo att boka din plats via dator, telefon eller surfplatta. 🏃‍♀️🌟

Vill du inte missa detta?

På vår bokningssida har du möjlighet att skriva upp dig till väntelistan för de kurser du är intresserad av. Genom att göra det får du automatiskt ett e-postmeddelande precis när bokningen öppnar, så att du kan säkra din plats direkt.

Utöver vårt standardutbud med pole steg 1-4 så har vi en hel del annat spännande på schemat 👀

Spinny 🌪

FLOWPole kommer denna termin att utöka sitt kursutbud med spännande klasser i spinny! Spinny utmärker sig genom sin användning av en roterande stång, vilket tillåter dig att skapa flytande och eleganta rörelser i luften.

Vi kommer erbjuda två olika nivåer av spinny så att du kan välja något som passar just dig

  • Spinny basic – För att delta på denna kurs ska du ha avslutat minst två terminer av pole steg 2 eller en termin av steg 3. 
  • Spinny Intermediate – För att delta på denna kurs ska du vara trygg i din chopper/invert 

InHeels 👠

Även denna termin kommer vi erbjuda våra populära kurser i InHeels, InHeels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på flow och floorwork. Så kom och utmana din sensuella sida!

InHeels Basic Choreo

Denna kurs passar dig som tidigare har avslutat minst en termin av inHeels basic 1 hos FLOW men kommer även vara utvecklande för dig som har mer vana av heels. Kursens största fokus kommer vara musik och koreografi.

Pole special 💃

Steg 4+

Passar dig som gått två terminer av steg 4 och söker nya utmaningar men samtidigt vill fortsätta att slipa på teknikerna och nyckeltricken från steg 4.

Steg 2-3 Nyckeltrick

Cross knee release, Passé dismount, Superwoman och outside leg hang är bara några av de nyckeltrick vi har på steg 3 och 4. Om du vill fördjupa dig i våra nyckeltrick och arbeta extra mycket med dessa så är denna kurs utan tvekan något för dig.

Styrka och nyckeltrick steg 1-2

Den perfekta kursen för dig som vill fokusera på våra viktigaste övningar från steg 1 och 2 samt bygga mer styrka innan du tar klivet vidare till steg 3.

Pole Choreo

Här får du utforska kreativ koreografi och uttrycksfull dans runt stången! För att delta bör du ha avslutat minst en omgång av Steg 1 då vi bygger vidare på de grundläggande teknikerna. Vi välkomnar såklart även mer avancerade elever som är sugna på att dansa till denna kurs.

Alla detaljer och det fullständiga schemat finns på vår bokningssida 🥳

Ny hos FLOW?

Är det första gången du funderar på att delta i en av våra kurser? Fantastiskt! Vi ser fram emot att välkomna dig. För att få en smidig start rekommenderar vi att du läser igenom vår information för nya elever.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på stockholm@FLOWPole.se 💜

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos FLOWStockholm!

Alla nyheter