Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Schemasläpp Stockholm – Höst 2023

13 jun, 2023 | Stockholm

Höstens nyheter på FLOWStockholm – kursstart vecka 34.

Ungdomsklass Pole Steg 1 – 13-16 år

Nu introducerar vi nu äntligen en ungdomsklass i Pole för ungdomar mellan 13-16 år!
Kursen ligger på söndagar 10:30-11:45 och hålls av vår fantastiska instruktör Maja. Maja är bland annat utbildad coach och domare via det internationella pole och aerial-förbundet, så blir inte förvånade om era ungdomar dyker upp på SM framöver!
Förkunskaper: Inga, detta är en nybörjarkurs som är öppen för alla mellan 13-16 år

Steg 3 & 4 – Nyckeltricks och styrka i lilla salen 

I höst kommer vi att installera nya takfästen och 3 stänger i lilla salen för att öppna upp möjligheten till specialklasser i pole och eventuellt även tider för egen träning på kvällstid. Första kursen ut i detta koncept är en 60 min klass med fokus på styrka och nyckeltricksen för steg 3 & 4 – eller förberedelser för dessa. Kursen har endast 6 platser så man kommer få mycket tid med instruktören.
Förkunskaper: Du ska ha gått minst 1 helt kurs i steg 2 (16 vekor) och känna dig trygg med crunches och cross knee release. 

inHeels – Tyvärr ingen nybörjarkurs – men Steg 2 (Basic) och 3 (Intermediate)! 

Under hösten kommer vi tyvärr inte att ha möjlighet för någon nybörjarkurs för inHeels, men däremot kommer det att finnas 2 fortsättningskurser – Basic Steg 2 och Intermediate Steg 3.
Förkrav:
inHeels Steg 2 – Du ska ha gått minst en hel 16-veckorskurs i inHeels eller ha gått Steg 3 (pole) minst 1 gång och känna dig bekväm med enarms-snurrar, piruetter och att gå i klackar. 

inHeels Steg 3 – Du ska ha gått 2-4 kursomgångar inHeels och vara bekväm i dessa. Kunna sträcka på fötterna genom övningar i klackar och vana att jobba uppe på din “slope”/backe på skon. Du ska vara trygg i chopper, reverse grab spin och baby fish flop. Fråga gärna om du är osäker. 

SM-träning

Under 2023 hade Team FLOW hela 26 fantastiska deltagare i blandade åldrar, kön och discipliner – är du en i gänget 2024? SM går av stapeln 15-17 Mars 2024 i Fyrishovshallen i Uppsala och det är perfekt läge att börja förbereda sig under hösten. 

Komplett SM-paket och detaljer kommer att presenteras inom kort, men redan nu finns en dedikerad träningstid på schemat för hösten som ligger på söndagar 12:00-14:00. 

Denna tid kommer EJ att vara lärarledd vid varje tillfälle, men på majoriteten av lektionerna kommer en instruktör eller erfaren tävlande från FLOW att vara på plats för att hjälpa till, coacha och gå igenom reglerna. I priset för denna höstkurs ingår:

  • 2 timmars träningstid på söndagar under höstterminen 2023
  • Hyra av tracksuit och linne på SM 
  • Genomgång av regelverket Code of points (online, live på bestämd tid, ej personlig genomgång)
  • Tillgång till tävlingsträning i vår tävlingssal i Linköping

* Eventuella extra träningstider, privat coachning samt tider för vinterveckorna och vårterminen 2024 tillkommer och köps separat.
** Dessa priser gäller endast för regelbundna elever på FLOW, för övriga, vänligen maila oss innan bokning för prisförslag

Aerial

Schema och planering för eventuella aerial-kurser är ännu inte satta – vi ber att få återkomma!

Men… sommaren då? ☀️

För er som inte kan få nog av allt kul på studion och kanske inte vill ha träningsuppehåll hela 7 veckor i sommar så kommer det självklart att finnas träningsmöjligheter även under veckorna 27-33. Under sommarveckorna så har vi lite lugnare tempo där vi erbjuder t.ex. kortare intensivkurser, workshops och drop-in klasser. Schemat fylls på löpande och under de kommande veckorna kommer ni kunna kika in på bokningssidan för att hitta sommarträning också!

Alla nyheter