Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Sommarveckorna i Stockholm

29 jun, 2023 | Stockholm

Under våra sommarveckor kan du välja att grotta ner dig i specifika teman eller plocka lite kunskaper om allt möjligt. Vi har dessutom ett helt fantastiskt erbjudande! 💃

Erbjudande!

Vi vill såklart att alla ska kunna dansa hela sommaren så därför erbjuder vi hela 50% rabatt på alla kurser och workshops i sommar 🤩

Använd koden SOMMAR2023 när du bokar för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet går inte att kombinera med medlemsrabatten och gäller endast på kurser och workshops, ej drop-in.

Översikt kurser

A – Intensivkurs Spinny – 3/7, 5/7, 10/7, 12/7

B – Intensivkurs inHeels – 3/7, 5/7, 10/7, 12/7

C – Intensivkurs Blandkurs – 4/7, 6/7, 11/7, 13/7

D – Intensivkurs Polemix – 4/7, 6/7, 11/7, 13/7

E – Intensivkurs Blandkurs – 18/7, 25/7, 27/7

F – Steg 1 – 4/7, 11/7, 18/7, 25/7

G – Intensivkurs Polemix/blandkurs – 7/8, 9/8

H – Intensivkurs Blandkurs

Översikt workshops

Handspring – 7/7 – 2h

Chair – 20/7 – 1h

Aerial – Lowflows & tricks – 2h

Aerial – Beginner drops – 2h

Nivåer/steg

Om inget annat står tydligt kommunicerat så är alla sommarkurser i pole & aerial för alla nivåer, utom helt nybörjare. På våra sommarkurser har vi max 8 deltagare i varje grupp. Vi kommer innan kursstart att be er berätta om er nivå och era önskemål/förväntningar på klasserna, så att våra instruktörer kan anpassa klasserna för just er.


KURS A – Intensivkurs spinny – mån & ons

3/7, 5/7, 10/7, 12/7

Passa på att fördjupa dig i spinny pole med en intensivkurs! 

Vi lär ut tekniker och vackra poser som kommer till liv när stolpen roterar. Genom att utnyttja stångens rörelse kan du skapa en flytande och svepande effekt i dina rörelser.

KURS B – Intensivkurs inHeels – mån & ons

3/7, 5/7, 10/7, 12/7

Under två veckor får du fyra lektioner med Heels!
Det är inte många platser som ger total frihet och trygghet att utforska din sensuella sida så kom närmare dig själv i denna uttrycksfulla dansform.

InHeels utförs i höga klackar med fokus på flow och floorwork där klackskorna fungerar som en förlängning som hjälper till att framhäva rörelserna.

KURS C – Blandkurs

4/7, 6/7, 11/7, 13/7

Chair, handstående, twerk, chopper/polestyrka

Fyra teman på fyra tillfällen, den perfekta kursen för dig som vill utforska lite allt möjligt och ha något helt nytt att se fram mot varje lektion. Under denna kurs kommer du få testa på chair, utvecklas inom handstående, lära dig twerka och jobba på din polestyrka.

KURS D – Intensivkurs polemix – öppen nivå – tis & tor

4/7, 6/7, 11/7, 13/7

Pole mixklass/öppen nivå

Öppen nivå är ej för totala nybörjare

KURS E – Blandkurs

18/7, 25/7, 27/7

Fyra teman på fyra tillfällen, den perfekta kursen för dig som vill utforska lite allt möjligt och ha något helt nytt att se fram mot varje lektion.

KURS F – Steg 1 – Intro till pole

4/7, 11/7, 18/7, 25/7

Pole – steg 1 – tis

Är du nyfiken på att börja med pole dance men inte övertygad om att boka en hel kurs i höst? Då har du möjligheten att bli hooked på en av världens roligaste träningsformer nu i sommar och sen bestämma dig för om du vill fortsätta under hösten.

Denna kurs passar både dig som aldrig rört en stolpe tidigare men även personer med tidigare erfarenhet som vill slipa på tekniken i grunderna. 

KURS G – Pole och handstående

7/8, 9/8 

En intensivkurs med öppen nivå pole och handstående

Öppen nivå är ej för totala nybörjare

KURS H – Blandkurs

Fyra teman på fyra tillfällen, den perfekta kursen för dig som vill utforska lite allt möjligt och ha något helt nytt att se fram mot varje lektion.

WORKSHOPS

Workshops är perfekt för dig som inte vill boka in dig på en kurs i sommar men ändå få möjligheten att lära dig något nytt innan hösten. Vi kommer erbjuda workshops inom chairdance och aerial

Handspring – 7/7 – 2h

Teori, uppvärmningsövningar och axelkondition, teknik och handspringträning – ingång från golv och stolpe, deadlift, Iron-X samt gummibandsövningar.

Förkrav: Butterfly

OBS: Du hittar tiderna 14-16 och 15-17 på hemsidan, tiden med flest bokningar är den som kommer att bli av så boka gärna in dig på båda om du kan båda tiderna.

Chairdance – 20/7 – 1h

Prova på chairdance och lär dig en lättare koreografi! 

Aerial – Lowflows & tricks – 2h

I denna 2timmars work-shop tar vi ner våran utrustning riktigt lågt – Vi tar hjälp av golvet för vackra snurrar, volter, poser & kombinationer. 
Varje trick & pose har flera olika nivåer & denna work-shop är därför anpassad för precis – alla – oavsett om du kört Aerial många gånger förut eller om de är första gången du prövar.

Ta med dig långbyxor, knäskydd, strumpor & om du vill – dina heels! 

Aerial – Beginner drops – 2h

Gillar du adrenalin kickar? Då har du kommit rätt! Oavsett om du kört Aerial länge eller om de är första gången så kommer du utmanas med att kasta dig både framåt, bakåt & rakt ner för att landa säkert i tyger & hoop! För de mer erfarna blir höjden högre & mer utmanande med ett högre tempo men varje drop börjar med ett drop även du som aldrig rört Aerial också kommer kunna köra! 

För att delta bör du dock inte vara rädd för att vara upp & ner och genomfört minst en kurs termin av Pole Steg 3 eller Aerial Steg 1. 

Alla nyheter