Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vårterminen 2024 i Stockholm

14 nov, 2023 | Stockholm

Vårterminen startar vecka 3 och pågår i 16 härliga veckor. Här kan du välja bland ett stort utbud av kurser. Det finns något för alla! Bokningen öppnar på tisdag den 21 november kl. 12:00 så var redo med dator, telefon eller padda🏃🤩
Vill du få en påminnelse? På vår bokningssida kan du skriva upp dig på väntelista för de kurser du är intresserad av, i samma sekund som bokningen öppnar får du då ett mail om att du kan boka kursen. 

Pole

I vår erbjuder vi våra ordinarie kurser i pole på steg 1-4 men utöver det har vi lagt till en hel del spännande nyheter

Nyheter våren 2024

Steg 3+

Den perfekta mellanlandningen innan du tar klivet vidare till steg 4. Passar dig som gått två terminer av steg 3 och söker nya utmaningar men samtidigt vill fortsätta att slipa på teknikerna och nyckeltricken från steg 3.

Steg 4+

Passar dig som gått två terminer av steg 4 och söker nya utmaningar men samtidigt vill fortsätta att slipa på teknikerna och nyckeltricken från steg 4.

Polestyrka – Steg 2+

Denna kurs passar dig som vill öka styrkan och slipa på tekniken innan du flyttar vidare till steg 3. Du bör ha gått två terminer av steg 2 för att boka denna kurs.

Steg 2-3 Nyckeltricks

Cross knee release, Same sided V-sit, Chopper, Superwoman och Inside leg hang är bara några av de nyckeltrick vi har på steg 2 och 3. Om du vill fördjupa dig i våra nyckeltrick och arbeta extra mycket med dessa så är denna kurs utan tvekan något för dig. Klassen är 60 minuter och har endast 6 platser så man kommer få mycket tid med instruktören.

Steg 3-4 Nyckeltricks

Superwoman, Crucifix, Outside leg hang, Butterfly och Brass Monkey är bara några av de nyckeltrick vi har på steg 3 och 4. Om du vill fördjupa dig i våra nyckeltrick och arbeta extra mycket med dessa så är denna kurs utan tvekan något för dig.

InHeels

InHeels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på pole, flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. Utmana din sensuella sida! I vår erbjuder vi både inHeels basic 1 och 2.

Schemat hittar du på bokningssidan och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad.

Klicka här för att komma till bokningssidan

Är du helt ny på FLOW?

Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍
Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Skicka gärna ett mejl till oss i Stockholm om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor.

Välkomna till FLOWStockholm 💜

Alla nyheter