Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Winter camps i Stockholm

14 nov, 2023 | Stockholm

Under vinterveckorna har vi tre fantastiska camps i Stockholm!

Våra camps har begränsat med platser, så boka innan de tar slut ⚡️

3-4 Januari 📸 Photo shoot mini camp

Välkommen till vårt nybörjarcamp! Denna helg passar dig som är total nybörjare eller har gått minst två terminer av steg 1. Fokus är att lära sig enkla men vackra poser, perfekta att använda till campets photo shoot så att du får med dig fina bilder på dina nya kunskaper hem.

Campet inleds med ett spännande pass i helgrupp, här kommer vi att blanda styrka med samarbete. Därefter delas gruppen in i två  – för att ytterligare kunna anpassa övningarna till helt rätt nivå.

I polesalen fokuserar vi på övningar och poser med stolpe och i lilla salen, där vi även har 3 stänger, blandar vi pole och floor-övningar. Båda grupperna kommer såklart få köra båda klasserna. 

På söndagen samlas vi för en gemensam uppvärmning samt lite repetition och förberedelse från gårdagens övningar och därefter kör vi photo shoot – så ta med dina snyggaste pole eller träningsoutfits! 

Lagom när musklerna börjar krampa lite från allt poseande så avslutar vi helgen med en gemensam stretch. 

Vilken fantastisk start på det nya året! Skriv upp på önskelistan DIREKT eller bara ge dig själv julklappen nu och klicka “boka”. Det är alltså bara 9 platser i varje grupp för detta camp, så passa på innan platserna ryker!

* Detta photo shoot är en gemensam tid i studion dedikerad till att fotografera tricken vi lärt oss under campet. Det kommer inte att finnas någon inhyrd fotograf utan bilderna tas med egen telefon eller kamera. I mån av tid och tillgänglighet kommer FLOWs personal på vissa camps att ha t.ex. systemkamera på plats och även hjälpa till med att ta bilder, men detta är alltså ingen garanti.

3-4 Januari 📸 Praktisk info, pris, nivå m.m.

Pris – 1.500 kr

NIVÅ:
Grupp 1 –
Steg 1: Inget – alla är välkomna, även helt nybörjare!

Grupp 2 – Steg 1+: Avslutat minst 2 terminer på FLOW – eller – tränat pole i minst 6 månader

Antal deltagare: 9 + 9 = Max 18 deltagare

3-4 Januari 📸 Schema

13-14 Januari 🤸 Pole tricks & photo shoot

Precis innan kursstart så får vi finbesök i Stockholm av två av våra mest erfarna instruktörer – Julia Johansson (från FLOWFalun) & Emma Ring (Från FLOWSäffle/Örebro! 

Under första delen av campet så kommer gruppen att delas upp i två grupper – för att ytterligare kunna anpassa dessa redan avancerade övningar till helt rätt nivå. I polesalen har vi pole-klass med Emma och i lilla salen kör Julia en spännande akro-klass.

Under eftermiddagens 90 min klass öppnar vi upp till lilla salen så vi har 12 stänger till våra 18 camp-deltagare, alltså 3 personer per 2 stänger.

På söndagen samlas vi för en gemensam uppvärmning och delar sedan återigen upp oss i våra 2 grupper, dagens fokus är pretty poses både på stolpe och på golvet. Vi lär oss fina men simpla poser både på och omkring stolpen för att förbereda oss för eftermiddagens photo shoot!

Ta med dina snyggaste pole outfits och passa på att få med dig några fina bilder på övningarna du har lärt dig under helgen! 

Lagom när musklerna börjar krampa lite från allt poseande så avslutar vi helgen med en gemensam stretch. 

*Detta photo shoot är en gemensam tid i studion dedikerad till att fotografera tricken vi lärt oss under campet. Det kommer inte att finnas någon inhyrd fotograf utan bilderna tas med egen telefon eller kamera. I mån av tid och tillgänglighet kommer FLOWs personal på vissa camps att ha t.ex. systemkamera på plats och även hjälpa till med att ta bilder, men detta är alltså ingen garanti.

13-14 Januari 🤸 Praktisk info, pris, nivå m.m.

Pris – 2.000 kr

NIVÅ:
Grupp 1 (9+3 platser) – 
Steg 2+ : Avslutat minst 2 terminer Steg 2 på FLOW – eller – helt trygg i cross knee release och enarms-snurrar

Grupp 2 (9+3 platser) – Steg 4+: Avslutat minst 2 terminer steg 4 på FLOW – eller – helt trygg i butterfly & brass monkey

Antal deltagare:

  • Emmas pole-klass – 9 camp-deltagare + 3 drop-in-platser = max 12 elever = 4 elever per 3 stänger.
    Gott om tid på stolpen för alla och möjlighet att passa, prata och hjälpas åt!
  • Julias akro – 9 camp-deltagare
  • Julias pole – 18 campdeltagare. Vi kommer att öppna upp våra glasdörrar till lilla salen så att vi har totalt 12 stänger, d.v.s. 3 personer per 2 stänger.
  • Söndag = Max 9 personer per grupp, 9 stänger i polesalen och 3 stänger i lilla salen
13-14 Januari 🤸 Schema

Alla nyheter