Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vårterminen 2022 i Linköping!🌸

23 nov, 2021 | Linköping

Vårterminen 2022!

Idag släpps schemat inför vårterminen för FLOWLinköping! 🔥 Hos FLOWLinköping kan du träna Pole, Aerial, Stretch och In heels. Vårterminen startar vecka 3 och pågår till vecka 18 (16 veckor). 

Schemat hittar du på FLOWLinköpings bokningssida och du kan skriva upp dig på väntelistan redan nu. Står du på väntelistan får du en påminnelse skickad i samma stund som bokningen släpps, ett hett tips om du vill vara snabb med att säkra din plats innan kursen blir fullbokad.

Klicka här för att komma till bokningssidan

🌸Pole (16 veckor)

Våra kurser i pole är på Steg 1-5 nivå. I Steg 1 behöver du inga förkunskaper, utan du börjar som nybörjare. Läs mer om våra steg här:  https://flowpole.se/utbud/poledance/

🎉NYTT! Tävlingskurs i Pole!

Sugen på att tävla? Eller är du åtminstone nyfiken om vad det skulle innebära? Då är det här kursen för dig ! Här kommer vi gå igenom olika tricks & kombos inkl. regelverk. Instruktörerna kommer ge dig deras allra bästa tips.

🎊Psst ! Powerpole är även tillbaka på schemat men med en liten twist !!

Powerpole hos på FLOW är en styrkeklass där vi fokuserar på övningar som är inriktat mot pole. Varannan vecka dock kommer vi ha samma koncept men för stretch! Spännande va ?! Kursen heter därför Powerpole + Stretch.

🌸Aerial (16 veckor)

Aerial är ett samlingsnamn för luftakrobatik med redskap som hänger fritt från taket. Vi erbjuder kurser för både nybörjare och avancerade steg med redskapen hoop (ring) och silks (tyg). 

🎉NYTT! Juniorkurs för åldrarna 10-14 Pole + Aerial !!

I år har vi en ny kurs på schemat nämligen en juniorkurs för elever mellan 10-14 år ! Här kommer ni få testa både pole & aerial under 16 veckor. En perfekt kurs med lite gott och blandat!😍

🌸Stretch (16 veckor)

Stretch är perfekt för dig som snabbt vill utöka din rörlighet och flexibilitet! Vi kombinerar styrka och stretch vilket är ett absolut MÅSTE för en snabb utveckling i Pole &  Aerial! Till våren kommer vi även erbjuda en 90 min kurs där vi värmer upp ordentligt och kommer fokusera mycket på både passiv & aktiv stretch.

🌸In heels (16 veckor)

Under våren kommer du även kunna gå specialkurs i In heels! 

In heels är en specialklass där klackar är välkommet med fokus på flow och floorwork, ibland inslag av akrobatiska element. 

Utmana din sensuella sida! 

Är du helt ny på FLOW?

Funderar du på att boka din första kurs på FLOW? Vad roligt att du hittat till oss! 😍

Vi rekommenderar dig att läsa vad som gäller för dig som är ny.

Klicka här för att läsa om vilka alternativ som passar för dig som ny.

Och skicka gärna ett mejl till linkoping@flowpole.se om du har någon fundering så svarar vi gärna på dina frågor.

Vad sker på FLOW innan vecka 3?

Vecka 50 till vecka 2 pågår våra så kallade “vinterveckor” med ett varierat träningsutbud som skiljer sig från vårt ordinarie utbud. Under dessa veckor erbjuder vi bland annat kortare kurser i Pole och Aerial samt olika typer av workshops. Vi kommer även att anordna två stycken träningsläger under dessa veckor på vår studio! 🥰 

Välkomna till FLOWLinköping !  <3 

Vänliga hälsningar,

FLOWPersonalen

Alla nyheter