Vit siluett av tjej som trÀnar aerial pÄ fÀrgglad bakgrund

NYHET! FLOWS nyckeltrick som illustrationer

15 okt, 2022 | Falun, FLOW, Linköping, Örebro, SĂ€ffle, Stockholm

📖 Är det nĂ„got vi Ă€r oerhört stolta över under dessa 10 Ă„r sĂ„ Ă€r det vĂ„rt fantastiska kursunderlag! Ett material som hĂ€ngt med och hĂ„llit mĂ„ttet under alla dessa Ă„r med endast nĂ„gra smĂ„ uppdateringar och justeringar. Ett underlag som Ă€r betydligt mycket mer Ă€n nĂ„gra slumpvis utvalda övningar, utan som bygger pĂ„ genomtĂ€nkta progressioner och igenkĂ€nning för att skapa en trygg, stark och stabil grund i alla vĂ„ra elevers utveckling. Ett kursunderlag och koncept som Ă€r sĂ„ pass unikt och vĂ€larbetat att svensk domstol ansĂ„g det ha sĂ„ hög verkshöjd att vi vunnit en tvist gĂ€llande upphovsrĂ€ttsintrĂ„ng av just detta underlag. Det Ă€r grunden till hela vĂ„r verksamhet och Ă€r oerhört uppskattat av bĂ„de elever och instruktörer.

🔑 Vi jobbar idag pĂ„ att skapa fler sĂ€tt att dela med oss av denna kunskap och en rolig nyhet som vi Ă€ntligen kan presentera Ă€r vĂ„ra oerhört vackra illustrationer förestĂ€llande vĂ„ra 40 sĂ„ kallade ”nyckeltrick” som finns för varje steg i kursplanen! 

Dessa illustrationer kommer ni att se mer av hos oss framöver och ett roligt sÀtt att ta del av dessa redan nu Àr att du kan förbestÀlla vÄra första tryckprodukter med dessa snygga bilder!

FÖRBESTÄLL KORTLEK & MEMORY 🃏

25% av all vinst pĂ„ dessa produkter kommer oavkortat att skĂ€nkas till Avicii/Tim Bergling Foundation som arbetar för att frĂ€mja ungas psykiska hĂ€lsa. 

  • KORTLEK – 40 spelkort med samtliga illustrationer – 99 kr
  • MEMORY – Memoryspel med brickor i lĂ„da (Det kommer att finnas 2 olika lĂ„dor med 20 illustrationer/40 brickor per lĂ„da) – 149 kr / styck – BĂ„da lĂ„dorna för 249 kr

Vill du se alla fina illustrationer? Kika in pĂ„ vĂ„r Instagram – @FLOWPole

De helt fantastiska illustrationerna Ă€r skapade av vĂ„r kreativa och superduktiga Kajsa OhlĂ©n – skicka henne gĂ€rna lite kĂ€rlek!

Alla nyheter