Vit siluett av tjej som trÀnar aerial pÄ fÀrgglad bakgrund

SOME-ansvarig och/eller videograf/producent sökes đŸŽ„

6 okt, 2021 | Falun, FLOW, Linköping, Online, Örebro, SĂ€ffle, Stockholm

Yeay, nu fortsĂ€tter vi vĂ„r resa att utveckla och förbĂ€ttra vĂ„r kommunikation och varumĂ€rke ytterligare. Vill du vara med? Vi söker nu en eller flera personer som kan stĂ€rka upp vĂ„rt team nĂ€r det kommer till sociala medier och videomaterial. Är det du?

UPPDRAGEN

  1. SOME-ansvarig – Utöver vĂ„ra lokalt ansvariga pĂ„ plats i respektive stad sĂ„ söker vi nĂ„gon centralt som kan samordna kampanjer och kommunikation via vĂ„ra sociala kanaler som idag frĂ€mst bestĂ„r av Facebook och Instagram. Men Ă€ven hĂ€r finns utrymme för utveckling sĂ„ Ă€r du bekvĂ€m & bekant med andra kanaler Ă€r det klart meriterande!
    Uppdraget Ă€r pĂ„ deltid och ersĂ€ttning diskuteras samt faktureras. Vid lĂ„ngsiktigt och framgĂ„ngsrikt samarbete som gĂ€rna kan kombineras med rollen nedan kan anstĂ€llning diskuteras och uppdraget utökas. 
  2. Videograf/producent – Det primĂ€ra uppdraget kommer vara att filma och redigera videos för utbildning av vĂ„ra kursunderlag, d.v.s. projektbaserade uppdrag. Det Ă€r önskvĂ€rt att du har kunskap om diverse inom videoskapande, t.ex. ljussĂ€ttning, hur man fĂ„r till bra och tydligt ljud för tal vid instruktionsvideos och gĂ€rna möjlighet att t.ex. skapa enklare animationer för att förstĂ€rka och förtydliga pedagogiken i dessa utbildningsvideos.
    Har du utöver detta kompetens att skapa riktigt bra och snygga videomaterial för marknadsföringssyfte Ă€r detta sĂ„ klart en vĂ€lkommen kompetens som i sĂ„ fall kan kombineras med uppdraget som löpande SOME-ansvarig. 

Vi kommer inledningsvis att söka inom vÄra egna kretsar, d.v.s. bland elever, personal och vÀnner. Vi tror att det bÄde underlÀttar och gör det roligare om man kÀnner till och uppskattar pole som trÀningsform och FLOW som varumÀrke. Men tipsa gÀrna vÀnner och bekanta och önskar man en djupare presentation om oss som verksamhet sÄ fÄr man sjÀlvklart det vid ett personligt möte.
Det prioriteras och föredras om man Ă€r bosatt i Stockholm eller kan ta sig dit regelbundet och Ă€r okej med att besöka vĂ„ra övriga orter vid behov. 

Ansök genom att fylla i formulĂ€ret senast 31 Oktober, ansökningar hanteras löpande och tilltrĂ€de kan ske relativt omgĂ„ende. 

https://forms.gle/PCcTctTYzcbYMEzq6

Alla nyheter