Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Sommarveckorna hos FLOWPole

7 jun, 2024 | Falun, FLOW, Linköping, Örebro, Säffle, Stockholm

Under sommarveckorna (v. 27-33) erbjuder vi ett flexibelt schema med drop-in klasser och prisvärda klippkort. Perfekt för dig som vill kombinera träningen med sommarens övriga äventyr!

Med vårt klippkort kan du till ett superpris boka drop-in lektioner och sätta ihop ditt eget träningsschema på tider som passar dig bäst. Det blir enkelt att integrera träningen med din semesterplanering och lämnar utrymme för att vara spontan!

Klasser för alla nivåer

Vi erbjuder prova-på klasser för dig som är helt nybörjare och dessa kan du gå gratis upp till 5 gånger.  För dig som redan kommit igång med pole och tidigare har gått kurs så garanterar vi att det finns minst en poleklass för både lägre och högre nivåer att välja på varje vecka. Sedan kan det så klart även finnas fler klasser och nivåer, inHeels, m.m.

Du kan boka klasser på de nivåer du tidigare deltagit på eller lägre. 2+ innebär alltså att du tidigare ska ha avslutat en kursomgång av steg 2. 

Ytterligare klasser och teman kan tillkomma

Klasserna kommer främst att vara anpassade efter våra ordinarie steg och även utgå från vårt ordinarie kursunderlag. På vissa klasser – precis som på våra ordinarie kurser – kanske våra instruktörer har planerat ett särskilt fokus eller tema, som t.ex. spinny, floorwork, några specifika nyckeltrick eller liknande.

Ibland kan detta då delas på våra Instagram stories – följ oss gärna där!
@FLOWStockholm @FLOWLinkoping @FLOWFalun @FLOWOrebro @FLOWSaffle

Under knappen “INFO”/ⓘ på bokningssidan finns även en länk till ett kalkylblad där våra instruktörer har möjlighet att fylla på med information om sina klasser ifall de har planerat något särskilt och vill dela med sig i förväg.
Står ingen information om den klass du tänkt att boka blir det helt enkelt en överraskning vad din instruktör har planerat för dagens klass! 

Schemat vi presenterar nu är det minsta antal klasser som är garanterade att ingå när man köper ett klippkort för sommaren. Beroende på väder, vind och våra instruktörers sommarplaner kan det även tillkomma klasser i sommarutbudet – så håll ett öga på bokningssidan!

Priser Sommarveckorna:
Drop-in 1 klass = 200 kr
Klippkort 5 klasser = 750 kr (150 kr / klass)
Klippkort 10 klasser = 1.000 kr (100 kr / klass)

EARLYBIRD!
Köp ditt klippkort senast Söndag 23 Juni och få ytterligare rabatt:
Klippkort 5 klasser = 650 kr (130 kr / klass)
Klippkort 10 klasser = 900 kr (90 kr / klass)

Klicka dig in på bokningssidan för din stad och köp ditt klippkort under rubriken ”Förbetald” eller gå via knapparna nedan

Alla nyheter