Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Till FLOW är alla välkomna!

24 jun, 2021 | FLOW, Linköping, Online, Örebro, Stockholm

Vid årskiftet gick en annan Stockholmsstudio ut med att de numera enbart tar emot kvinnor, ickebinära och hbtq+personer till sin verksamhet vilket har lett till både diverse frågor och diskussion. Några undrar vilka som är välkomna till oss och vilka som inte är det.
Här är vår ståndpunkt.

På FLOW är precis alla välkomna! För oss spelar det ingen roll vem du är kär eller inte kär i, vilken kropp du råkar vara född med, trivs bäst i eller hur du identifierar dig. Däremot är våra studios en verksamhet som är skapad, uppbyggd och som drivs av kvinnor och kvinnor är vår absolut dominerande målgrupp. Flera av våra manliga elever är öppet homosexuella så cis-män som vill träna hos oss får gärna göra det och då med nöjet att hänga med både brudar och bögar. Vi tror att det är supernyttigt att släppa in även heterosexuella män i denna miljö, vår värld, där vi tjejer har taktpinnen och tillsammans skapar en trygg plats för alla. Vill t.ex. en heterosexuell man komma och dansa i klackar hos oss utan att för den sakens skull behöva öppet definiera sig som hbqt+ så är man precis lika välkommen att göra det. (Vilket vi helt klart tycker fler borde!) Dessutom har vi flera kvinnliga elever som tränar hos oss tillsammans med sina manliga partners – fantastisk aktivitet att göra tillsammans!

Använder vi uttryck felaktigt eller om det är något du tycker att vi som studio kan göra för att bli ännu mer inkluderande så blir vi jätteglada om du hjälper oss på traven och berättar för oss.

Puss och kram och kärlek till alla!

Alla nyheter